Home / Hotellit Vaasa / Omenahotelli Vaasa

Omenahotelli Vaasa

Omenahotelli Vaasa

Omenahotelli Vaasa

Katso huonehinnat!Mukavuudet ja palvelut:

PerhehuoneitaHissiKahvi- ja vedenkeitinKaikki tilat savuttomia (julkiset ja yksityiset)IlmastointiTaulutelevisioMikroaaltouuniIlmainen langaton nettiyhteys

ratingratingrating

Etäisyydet:

Rautatieasema 50mVaasan lentokenttä 12kmVaasan tori 400mRewell Center 500mVanha kauppahalli 500mWasalandia 2kmTropiclandia 2km

[table id=5 /]

Omenahotelli Vaasa – Omenainen yö Vaasan kaupungin keskustassa

Omenahotelli Vaasa sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa lähellä rautatieasemaa. Kaikki tärkeimmät palvelut ovat todella lähellä, vain kävelymatkan etäisyydellä, samoin autopaikoistushalli. Omena Hotel Vaasan 34 huoneessa on kaikissa kahvin-/teenkeitin. Keittonurkkauksessa on mikroaaltouuni ja jääkaappi. Kylpyhuoneissa on suihkut ja hiustenkuivaaja. Langaton Internet-yhteys sisältyy huonehintaan ja myös taulutelevisio on käytettävissä.Omenahotelli Vaasa on savuton ja hotelliin ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Yksi 6 vuotias tai nuorempi lapsi voi majoittua vanhempiensa kanssa samassa huoneessa käyttäen huoneessa jo olevia vuodevaatteita.

Kaikki on lähellä

Hotellit Vaasassa ovat usein Vaasan ytimessä ja Omenahotelli tarjoaa sinulle hyvän sijainnin erittäin edullisesti. Hovioikeudenpuistikon varrella, miltei vastapäätä Omenahotelli Vaasaa on mm. kaupunginkuulu lounaspaikka ”Martin Baari” ja siitä parinkymmenen metrin päässä Fransmanni ja meksikolaista katuruokaa tarjoava Wazaca. Rewell Center -kauppakeskuksen lukuisat ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat 350 metrin päässä kauppatorin reunassa. Samoin hyvästä ruoasta tunnettu Fondis ja Hesburger.Pohjanmaan museo, Tikanojan taidekoti ja Kuntsin modernin taiteen museo ovat kohtuullisen kävelymatkan päässä Omenahotelli Vaasasta. Huvipuisto Wasalandia ja Tropiclandia-vesipuisto ovat 6 minuutin ajomatkan päässä hotellista. Neljän kilometrin päässä sijaitsevasta satamasta on Wasalinen lauttayhteys Ruotsin puolelle Uumajaan. Matka kestää 4,5 tuntia.

Onko Omenahotelli-konsepti sinulle uusi?

“Omenahotellien hintataso on yleistä hintatasoa edullisempi. Hotelleissa ei ole vastaanottoa tai henkilökuntaa . Kaikki mahdolliset työtehtävät on automatisoitu. Hotelleilla ei ole myyntitoimistoja, vaan asiakkaat varaavat ja maksavat huoneet Internetissä. Varausvahvistuksen mukana asiakas saa henkilökohtasen ovikoodin, jolla pääsee huoneeseen ilman minkäänlaista tuloselvitystä.

Think It Big

Omenahotellin vaasalainen perustaja Rabbe Grönblom on kertonut, että idea Omenahotellin konseptista kypsyi vuosien saatossa, kun Grönblom matkusti perheineen maailmalla ja harmitteli majoituskustannuksia. Hän kaipasi edullista hotellivaihtoehtoa keskeisellä paikalla. Lisäksi Grönblom oivalsi, etteivät kaikki matkustajat kaipaa hotellilta laajaa palveluvalikoimaa, vaan siistiä yösijaa kaupungin sydämessä. Tämä saattaa olla myös medialle tarjottu selitys, silla se on yhteneväinen Grönblomin kahden muun ”Suuren Idean” eli Kotipizzan ja Rax`in kanssa. Eli turhat rönsyt ja kustannukset pois. Aivan yksin ei ”Rabbe” konseptia kehittänyt, vaan mukana oli myös Tekes.Teknologia ja sitä tukeva palvelukonsepti tekevät Omenahotelleista aivan poikkeuksellisen edullisen majoitusvaihtoehdon. Internetin kautta toimiva varausjärjestelmä mahdollistaa sen, ettei hotellissa tarvita perinteistä vastaanottoa eikä henkilökuntaa. Hinnoittelujärjestelmä huomioi kysynnän muutokset ja kilpailijoiden hinnoittelun. Sen kautta voidaan hoitaa myös asiakaspalvelu, raportointi, taloushallinto, suunnittelu, markkinointi jne.Kovin ”rabbemaista” on sekin, että siivous, vartiointi ja monet muut palvelut on ulkoistettu. Myös hotellin valvonta ja ongelmatilanteet hoidetaan nykytekniikalla. Vartiointiliike saapuu nopeasti paikalle, mikäli tarve niin vaatii. HelpDesk auttaa ongelmatilanteissa 24 h/vrk.

Katso huonehinnat!Katuosoite:

Hovioikeudenpuistikko 23, 65100 Vaasa

Sisäänkirjautuminen:

Klo 16:00 alkaen

Uloskirjautuminen:

Klo 12:00 asti

Omenahotelli Vaasan sijainti:

 

Hae reittiohjeet

Annettuna henkilölle

Autolla
Kävellen
Pyöräillen

 
näytä vaihtoehdot

Vältä tietulleja
Vältä moottoriteitä

Lähtöpaikka
Saapumispaikka

Haetaan reittiohjeita……

Tyhjennä reittiohjeet
Print directions