Home / Hotellit Vaasa / Hotel Rantasipi Tropiclandia Vaasa

Hotel Rantasipi Tropiclandia Vaasa

Hotel Rantasipi Tropiclandia Vaasa ulkokuva

Hotel Rantasipi Tropiclandia Vaasa ulkokuva

Katso huonehinnat!Mukavuudet ja palvelut:

VesipuistoSaunaSpa- ja wellness-keskusHierontaRannan äärelläPelihuoneLeikkikenttäUlkouima-allas (kausiluonteinen)Puutarha/piha-alueTerassi

ratingratingratingrating

Etäisyydet:

Rautatieasema 2,3kmVaasan lentokenttä 14kmVaasan tori 2kmRewell Center 2kmVanha kauppahalli 2kmWasalandia 100mTropiclandia hotellin vieressä

[table id=7 /]

Hotelli Rantasipi ja Tropiclandia ovat lähellä luontoa

Hotel Rantasipi Tropiclandia aamiainen

Hotel Rantasipi Tropiclandia aamiainen

Hotelli Rantasipi Tropiclandia Vaasan Vaskiluodossa on koko perheen ja luonnonystävän unelmakohde. 2,5 km² kokoinen saari sijaitsee vain noin 2 kilometrin päässä Vaasan kauppatorilta. Hotelli Rantasipi ja Tropiclandian huvipuisto muodostavat yhteisen ”tuubilla” yhdistetyn kokonaisuuden. Aivan kylpylän yhteydessä, vain noin 200 metrin päässä sijaitsee Wasalandian huvipuisto. Hotellit Vaasa suosittelee sinua valitsemaan Hotel Rantasipi Tropiclandian lomallasi yöpymiseen. Hotel Rantasipi Tropiclandian huoneiden perusmukavuuksiin kuuluu televisio ja oma kylpyhuone. Joissakin huoneissa on myös minibaari. Rantasipi Tropiclandian ravintola-alue tarjoaa kansainvälisiä ja suomalaisia ​​ruokia sekä musiikkia ja tanssia.Kylpylässä on 1 100 m²:n vesipuisto, jossa on vesiliukumäkiä, poreammeita, spa-alueita ja saunoja. Siellä voi myös varata kauneus- ja hierontahoitoja sekä solariumkäyntejä. Asiakkailla on valittavana runsaasti myös elämyksellistä oheisohjelmaa kesät talvet.

Huvipuisto Wasalandia

Kävijämäärältään Wasalandia on maamme viidenneksi suurin. Siellä käy vuosittain noin 100 000 asiakasta. Huvipuiston pinta-ala on melko pieni, mutta sen sisällä on joukko kiinnostavia laitteita myös isommasta päästä. Wasalandian tukkijoki on paras Suomen vesiradoista. Wasalandia avattiin 10.6.1988. Vuonna 2008 Puuharyhmä oyj:n osakkeet osti espanjalainen Aspro oy, jolla on omistuksessaan useita muitakin huvipuistoja eri puolella eurooppaa.

Vaskiluoto

Vaskiluoto on sijaintinsa puolesta hyvä luontoretkikohde ympäri vuoden samoilijalle tai kokonaiselle perheelle. Saaren pesimä-linnustoon voi tutustua keväällä ja alkukesällä, jolloin lajikirjo on runsaimmillaan. Talvisin Vaskiluodon metsissä viihtyvät mm. tiaiset, puukiipijät ja käpytikat. Vaasan kaupungin nettisivun mukaan Vaskiluodossa ovat edustettuina kaikki Vaasan maisemarakenteen osa-alueet, joita ovat laki- ja rinnealueet, laaksopainanteet sekä rannat. Vaskiluodon luontotyypit vaihtelevat rantalehdoista kangasmetsiin ja rantojen kasvilajistosta löytyvät tyypilliset maankohoamisalueiden kasvit kuten pihlaja, merirannikki ja punakoiso. Lintujen tarkkailupaikkana Vaskiluoto on erinomainen. Saaren keskiosassa havaittiin vuosina 2005–2008 aikana peräti 78 pesimälajia. Suuri lajimäärä on selitettävissä alueen monimuotoisten elinympäristöjen kirjolla.

Minigolfia ja pursiseuroja

Vaskiluodossa on sekä suomen- että ruotsinkiliset pursiseurat, joiden päärakennuksissa voi kesäaikaan aterioida sekä pienoisgolfrata. Botnia Minigolf yhdistyksen radoilla voitte valita huopa-, eterniitti- tai betoniradan. Botnia Minigolf Klubb kuuluu urheilullisesti maan menestyksekkäimpiin seuroihin, Seura isännöi maailmanmeastaruuskisat vuonna 2001 ja euroopanmaestaruuskisat vuonna 1984.

Yli Pohjanlahden Uumajaan

Wasalinella pääset helposti ja vaivattomasti Pohjanlahden ylitse joka päivä m/s Wasa Expressillä. Matka Vaasasta Uumajaan on lyhin reitti Ruotsiin. Matka kestaa 4,5 tuntia. Wasaline tarjoaa ympäri vuoden edullisia tapahtumapaketteja Uumajaan, mukaanlukien majoituksen ja sisäänpääsyn moniin eri tapahtumiin. Uumaja on Pohjois-Ruotsin suurin kaupunki. 119 000 vakituisen asukkaan ohella kaupungin yliopistossa opiskelee noin 36.000 opiskelijaa. Uumaja on ennen kaikkea kulttuurikaupunki. Vierailun arvoisia kohteita ovat mm. Västerbottens Museum ja Umedahlen Sculpture Park. Kiinnostava kohde on myös Uumajanjoen kampuksella sijaitseva arkkitehtuuristaan palkittu BildMuseeet. Rakennuksen seitsemän kerrosta muodostavat audiovisuaalisen elämyksen, jossa yhdistyvät nykytaide, valokuvaustaide ja arkkitehtuuri sekä muotoilu. Uumaja on runsaalla ruoka- ja kulttuuritarjonnallaan yksi Pohjolan mielenkiintoisimmista kaupungeista.

Katso huonehinnat!Katuosoite:

Lemmenpolku 3, 65100 Vaasa

Sisäänkirjautuminen:

Klo 15:00 alkaen

Uloskirjautuminen:

Klo 12:00 asti

Hotel Kantarelliksen sijainti:

 

Hae reittiohjeet

Annettuna henkilölle

Autolla
Kävellen
Pyöräillen

 
näytä vaihtoehdot

Vältä tietulleja
Vältä moottoriteitä

Lähtöpaikka
Saapumispaikka

Haetaan reittiohjeita……

Tyhjennä reittiohjeet
Print directions