Home / Hotellit Vaasa / Hotel Kantarellis

Hotel Kantarellis

Hotel Kantarellis Vaasa ulkokuva

Hotel Kantarellis Vaasa ulkokuva

Katso huonehinnat!Mukavuudet ja palvelut:

68 huonettaRavintola ja baariOmat yökerhotKattoterassiSauna huoneissaTerassiAutonvuokrausIlmainen nettiyhteys

ratingratingratingrating

Etäisyydet:

Rautatieasema 50mVaasan lentokenttä 12kmVaasan tori 400mRewell Center 500mVanha kauppahalli 500mWasalandia 2kmTropiclandia 2km

[table id=1 /]

Hotel Kantarellis – Luksusta Vaasan keskustassa

Hotel Kantarellis Vaasa aula

Hotel Kantarellis Vaasa aula

Hotel Kantarellis sijaitsee Vaasan ydinkeskustassa ja siitä on vain jokunen askel Vaasan torille. Hotel Kantarellis on kuuluisa hulppeista huoneistaan ja persoonallisesta sisustuksestaan. Huoneiden varusteluun on panostettu todella paljon, mutta samalla on yöpyminen saatu pidettyä edullisena. Huoneista löytyy oma sauna, poreamme, laajakuvatelevisio ja ilmainen langaton internet. Huoneiden leveissä ja laadukkaissa sängyissä nukut erinomaisesti, kun huoneiden seinät on hyvin eristetty ääneltä. Televisiokanavia löytyy vaikka millä mitalla ja huoneista löytyvä puulattia hivelee varpaita luonnollisuudellaan. Sivumme Hotellit Vaasa suosittelee Kantarellista lämpimästi! Käyntisi Hotel Kantarelliksessa tulet muistamaan ja palaat sinne varmasti uudelleen!

Ravintola Kantarellis

Hotel Kantarellis sisältää myös oman ravintolan. Ravintola Kantarellis tarjoaa kotimaisia ja eksoottisia ruokia laadukkaalla keittiöllään. Aamupalalla löydät alun hyvälle päivällesi Ravintola Kantarelliksen laajasta aamupalabuffetista. Ravintolan listalta voit myös tilata monipuolisesta valikoimasta erilaisia ruokia pitkin päivää. Ruokasali on persoonallinen ja tunnelmallinen, kuin puun lehvästön alla ruokailisi. Ruokia löytyy myös kaikkiin erikoisruokavalioihin ja sen vuoksi Ravintola Kantarellis on varma paikka ruokailla suuremmallakin seurueella.

Hotellin omat yökerhot

Yöelämää Hotel Kantarellis tarjoaa verrattoman monipuolisesti. Waild, Happy Barrel ja Hullupullo Crazy Bar ovat hotellin omat yökerhot, joista on vuosien saatossa muodostunut vaasalaisen yöelämän kestosuosikkeja. Vaasalaisia virtaa niihin iltaisin iästä riippumatta ja musiikkityylejä löytyy kaikkiin makuihin. Kuuluisimmat artistit keikkailevat niissä säännöllisesti ja tunnelma on mitä mainioin bilekansan tanssiessa parhaiden hittien tahtiin. Yökerhot sijaitsevat Hotel Kantarelliksen läheisyydessä ja ne ovat varma valinta kun etsit kaupungin parhaita bileitä!

Hotel Kantarellis lähellä kaikkea

Vaasan matkailunähtävyydet tavoitat Hotel Kantarelliksesta helposti. Kylpylä Tropiclandia, Wasalandia ja Vaasan ostosmahdollisuudet ovat lyhyen matkan päässä hotellista. Keskustassa sijaitsee paljon erikoisliikkeitä ja kansainvälisiä merkkiliikkeitä, joiden tuotteet houkuttelevat matkaajaa hyvillä valikoimillaan. Vaasa on kuuluisa kauniista saaristostaan ja hotellin lähistöltä lähteekin päivisin venekuljetus saariston ravintolaan, jossa pääset nauttimaan maittavaa ruokaa merellisessä ympäristössä. Iltaisin voit yöelämän lisäksi käydä keilaamassa, elokuvissa tai vaikkapa kuntosalilla. Voit siis suunnitella ajanviettosi sinulle parhaiten sopivalla tavalla ja pääset hyvien yhteyksien avulla hotellilta kaikkiin aktiviteetteihin nopeasti.

Vaasalaisia.info voi siis suositella lämpimästi Hotel Kantarellista liikematkaajan ja Vaasassa lomailevan yöpymispaikaksi!

Kantarelliksen historiaa

Kantarellis on osa kiinteä osa vaasalaista kulttuuria, kulinarismia, urheilua ja yöelämää. Kantarelliksen historia kantaa kymmenien vuosien takaa ja Kantarellis lanseerattiin aluksi ravintolana ja kasvoi sen jälkeen yökerhojen jälkeen hotelliksi. Kantarellis on ollut edustettuna myös urheilussa, kun Kantarelliksen sponsoroima jääpallojoukkue Vaasan Kantarellis pelasi Suomen pääsarjatasolla 1990-1998.  

 

Katso huonehinnat!Katuosoite:

Rosteninkatu 6, 65100 Vaasa

Sisäänkirjautuminen:

Klo 16:00 alkaen

Uloskirjautuminen:

Klo 12:00 asti

Hotel Kantarelliksen sijainti:

 

Hae reittiohjeet

Annettuna henkilölle

Autolla
Kävellen
Pyöräillen

 
näytä vaihtoehdot

Vältä tietulleja
Vältä moottoriteitä

Lähtöpaikka
Saapumispaikka

Haetaan reittiohjeita……

Tyhjennä reittiohjeet
Print directions