Home / Hotellit Vaasa

Hotellit Vaasa

 

Hae reittiohjeet

Annettuna henkilölle

Autolla
Kävellen
Pyöräillen

 
näytä vaihtoehdot

Vältä tietulleja
Vältä moottoriteitä

Lähtöpaikka
Saapumispaikka

Haetaan reittiohjeita……

Tyhjennä reittiohjeet
Print directions

Hotel Kantarellis Vaasa

Hotel Kantarellis Vaasa

Hotel Kantarellis 

ratingratingratingratingHotel Kantarellis on Vaasan keskustassa sijaitseva neljän tähden hotelli. Hotelli tarjoaa ylellistä majoitusta edullisin hinnoin ja hulppeilla huoneilla. Varustelutasona huoneissa on leveät sängyt, poreallas, laajakuvatelevisio ja kaikki muut huippuhotellin mukavuudet!

Katso huonehinnat!   

Sokos Hotel Royal Vaasa

Sokos Hotel Royal Vaasa

Sokos Hotel Royal Vaasa

ratingratingratingratingSokos Hotel Royal Vaasa on Vaasan keskustassa rautatieaseman lähellä sijaitseva suuri ja tasokas neljän tähden hotelli. Sokos Hotel Royal Vaasassa on kaksi uima-allasta, useita ravintoloita ja pubi. Hotellista löytyy myös erinomaiset tilat konferensseille ja muille tilaisuuksille.

Katso huonehinnat!

Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

ratingratingratingratingSokos Hotel Vaakuna Vaasa sijaitsee kaupungin keskeisimmällä paikalla Rewell Centerin kauppakeskuksessa torin reunalla. Neljän tähden hotellissa löydät viihtyvyyttä monen kokoisissa huoneissa. Hotellin yhteydessä myös ravintola ja illanviettopaikkoja.

Katso huonehinnat!

Hotel Rantasipi Tropiclandia Vaasa

Hotel Rantasipi Tropiclandia Vaasa

Hotel Rantasipi Tropiclandia

ratingratingratingratingHotel Rantasipi Tropiclandia sijaitsee meren rannalla kauniissa Vaskiluodossa. Hotellin yhteydessä on vesipuisto Tropiclandia ja vieressä huvipuisto Wasalandia. Hotel Rantasipi Tropiclandia huvitteluineen on ehdoton valinta perheelliselle ja rentouttava paikka työmatkalaiselle.

Katso huonehinnat!

Omenahotelli Vaasa

Omenahotelli Vaasa

Omenahotelli Vaasa

ratingratingratingOmenahotelli Vaasa on erittäin edullista ja miellyttävää asumista keskellä kaupunkia. Omenahotellista saat halpaan hintaan kaikki tarvittavat mukavuudet ja yövyt silti Vaasan kaupungin sydämessä. Omenahotelli sijaitsee rautatieaseman vieressä.

Katso huonehinnat!

Hotel Astor Vaasa

Hotel Astor Vaasa

Hotel Astor

ratingratingratingratingHotel Astor on Vaasan rautatieaseman lähellä oleva erittäin tasokas ja tunnelmallinen pieni hotelli. Hotel Astorin historia ulottuu yli 100-vuoden päähän ja sillä on osansa Suomenkin historiassa. Huoneet ovat tasokkaasti varusteltuja ja Hotel Astorin brunssi on maailmankuulu. Yövy Hotel Astorissa tasokkaasti hyvien kulkuyhteyksien vieressä Vaasan ytimessä!

Katso huonehinnat!

Vaasan hotellit ovat tunnetusti tasokkaita ja hyvin varusteltuja. Keskeisellä sijainnilla Vaasan keskustasta löytyy useita hotelleja, joista on lyhyt kävelymatka kaikkiin Vaasan palveluihin ja ravintoloihin. Hotellit Vaasa voi kertoa, että hotellit tarjoavat turisteille ja liikematkaajille neuvoja käymisen arvoisista nähtävyyksistä ja illanviettomahdollisuuksista. Vaasalaiset hotellit omistavat myös ravintoloita ja yökerhoja, joissa saa helposti ajan kulumaan kuin siivillä. Vaasan lentokentältä on hyvät yhteydet suoraan hotelleihin ja vuoroja kulkee useita joka päivä. Vaasan taksi palvelee yötä päivää ja kuljettaa matkalaisen haluttuun osoitteeseen hyviä liikenneväyliä pitkin.

Hotellit Vaasa on varustanut tasokkaasti ja ne tarjoavatkin yöpymistä monenlaiseen tarpeeseen. On neljän tähden hotelleja Vaasan keskustan sykkeessä, mutta myös edullisempia hotelleja etäämpänä keskustasta rauhallisessa ympäristössä. Sinulle löytyy hyviä hotelleja Hotellit Vaasa listauksesta, vaikka olit siis vain väsyneenä etsimässä sänkyä johon pääsi kallistaa tai lomalla haluten luksusta. Hotellit Vaasa esittelee muun muassa hotellit, jotka tarjoavat kylpylöitä, laajakuvatelevisioita, poreammeita, baareja, maittavaa ruokaa ja paljon muita elämyksiä!

Vaasassa on paljon kansainvälisesti toimivia yrityksiä ja sen vuoksi palvelutkin ovat kehittyneet samassa tahdissa. Liikematkailijoita virtaa kaupunkiin päivittäin monesta kolkasta ympäri maailman. Työmatkallakin rentoutuminen on tärkeää ja hyvässä sängyssä nukuttu yö antaa paljon voimia työpäivään. Hotelli-aamiainen on monelle tuttu luksus, jota aina odottaa innolla. Aamiaisesta ei tarvitse pettyä, vaan hotellit Vaasa on siunannut notkuvilla pitopöydillä ja auttavaisella henkilökunnalla. Tämä Hotellit Vaasa – sivu esittää sinulle parhaat vaihtoehdot yöpymiselle! Tervetuloa!

Vaasan keskustasta on useita hotelleja, joista on lyhyt kävelymatka kaikkiin Vaasan palveluihin ja ravintoloihin. Hotellit Vaasassa tarjoavat turisteille ja liikematkaajille neuvoja ja vinkkejä käymisen arvoisista kohteista. Hotellien yhteydessä, tai aivan välittömässä läheisyydessä, on etnisiä- ja kotimaisia ravintoloja ja pikaruokapaikkoja Vaasan keskustaan on erinomaiset kulkuyhteydet omalla autolla tulit sitten pohjoisesta tai etelästä tai Merenkurkun ylitse Wasalinella. Vaasan lentokentältä on matkaa keskustaan runsaat 10 kilometriä.

Vaasan hotellit

Hotellit Vaasa

Hotellit Vaasa

Hotellit Vaasa tarjoaa monenlaiseen tarpeeseen. On neljän tähden hotelleja, mutta myös edullisempia vaihtoehtoja kluten Omenahotelli aivan keskustassa tai Best Wester Vallonia Sepäkylässä vain runsaan 10 kilometrin päässä keskustasta. Vaasan kaupunkirakenne ja hotellien sijoittuminen kauppakeskuksen tai kylpylän yhteyteen tarjoavat monista muista kaupungeista poikkeavat palvelut lähietäisyydellä.

Pyöräilykaupunki

Vaasa on pyöräilykaupunki. Hotellit Vaasa on varustanut monipuolisin polkupyöräkohtein lähimaastossa ja palveluihin kuuluu myös polkupyörävuokraus. Kaupungissa on erillisiä jalankulku- ja pyöräteitä 245,9 km, joista katualueilla 181,5 km ja puistoalueilla erillisiä raitteja 64,4 km. Kysy pyöräilykarttaa Rewell Centerin turisti-infosta.

Vaasa hellii vieraitaan

Vaasassa on runsaasti kansainvälisiä ja mm. ruotsalaisia brandeja erityisesti vaate- ja urheiluvälineiden osalta. Hotellit Vaasa hellii erityisesti liikematkailijoita korkeatasoisilla palveluilla ja kielitaidolla. Kaksikielinen Vaasa on Suomen toiseksi kansainvälisin kaupunki mitattuna asukkaidensa äidinkielen perusteella.Vaasalaiset hotellit ovat panostaneet erityisesti mukavuuteen ja hyvään yöuneen. Sängyt ovat riittävän leveitä ja mukavia nukkua. Hotellit Vaasa sivuston kautta löydät hotellin juuri toiveidesi mukaisesti. Visuaalisia seikkoja kaipaaville on tarjolla mm. erikoishuoneita jotka on sisustettu taidegalleaian tai valokuvagallerian tyyliin.

Aamiainen

Hotellit Vaasa aamiainen

Hotellit Vaasa aamiainen

Hotellit Vaasa voi kertoa, että vaasalainen hotelli-aamiainen on monelle tuttu luksus, jota aina odottaa innolla. Valitsemasi hotellin mukaan tarjolla on ”perinteisiä” aamiaisia paikallisine herkkuineeen, mutta myös Suomen parhaimmiksi rankattuja vaihtoehtoja. Tarkempia tietoja vaihtoehdoista saat selailemassa yksityiskohtia hotellien omilta sivulta.

Kulttuurimatkailija ja Vaasa

Kulttuurimatkailijalle Vaasa on kokemus: kaksi teatteria, suomen ja ruotsinkielinen, kaupunginorkesteri, Kuntsin modernin taiteen museo, Tikanojan taidekoti picassoineen, Pohjanmaan museo ja monet taidegalleriat mm. Nandor Mikolan Akvarellisali tarjoavat unohtumattoman taide-elämyksen.

Luontoelämyksiä

Hotellit Vaasa suosittelee tutustumaan myös Vaasan luontoon. Luontomatkailijalle Merenkurkun maailmanperinnekohde on mieleen jäävä elämys: Saariston meditatiivinen hiljaisuus, valon vaihtelu vuodeaikojen mukaan, auringossa kimalteleva merenselkä, raikas merituuli ja maakohoamisen johdosta pinnan ylle nousevat saarekkeet kietovat mielikuvitusta. Ja saattavat herättää myös filosofisia pohdiskeluja ajan äärettömyydestä. Voit konkreettisesti nähdä miten pioneerikasvit nousevat luodoille, joista muodostuu saaria, jollaisille Vaasankin kaupunki on vuosisatojen saatossa muodostunut.

Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luontokohde UNESCO:n maailmanperinneluettelossa. Se kuuluu yhdessä Ruotsin Korkean rannikon kanssa maailmanlaajuiseen yhteisöön, joka koostuu yhteensä 46:sta meriin liittyvästä maailmanperintöalueesta. Valoisilla, karun kauniilla karikoisilla vesilläämme on tilaa hengittää.Ympäri vuoden.

Vaskiluoto

Lähin luontokohde, Vaskiluoto, noin 2 kilometrin päässä keskustasta, eli juuri sopivan kävelymatkan päässä uutta upeaa kävelyreittiä pitkin. Vaasan kaupungin nettisivun mukaan lintujen tarkkailupaikkana Vaskiluoto on erinomainen. Saaren keskiosassa havaittiin vuosina 2005–2008 aikana peräti 78 pesimälajia. Suuri lajimäärä on selitettävissä alueen monimuotoisten elinympäristöjen kirjolla. Hotellit Vaasa – sivu kehottaa tutustumaan paikalliseen linnustoon, jos on bongarin vikaa. Vaskiluodossa on reheviä rantalehtoja, tuoreita kangasmetsiä sekä karumpia männiköitä. Alueen asutuksen tuntumassa viihtyvät kulttuurilinnut. Vesilinnuille paras alue on Kuulahti. Lahden lähisaarilla, Hästögrundetilla ja Bastugrundetilla, pesii useita lajeja vesi- ja lokkilintuja. Jos olet tullut Vaasaan vain virkistyäksi yksin, kumppanisi tai perheen kanssa, niin suosittelemma Raippaluotoa.

Raippaluoto

Raippaluoto eli ruotsiksi Replot ja vaasalaisittain ”Raippis”on 142 neliökilometrin saari Mustasaarean kunnassa lyhyen ajomatkan päässä Vaasan keskustasta. Raippaluoto on Suomen merialueiden neljänneksi suurin saari. Raippaluoto tunnetaan Suomen pisimmästä sillasta, Raippaluodon sillasta, joka yhdistää saaren mantereeseen. Sillan pituus on 1 045 metriä . Sillan peruskivi muurattiin 3. kesäkuuta 1996, ja presidentti Martti Ahtisaaru avasi sen liikenteelle 27. elokuuta 1997. Raippaluodon silta on ainoa yli kilometrin mittainen silta Suomessa. Sillan kokonaispinta-ala on 12 540 m². Pisin silta-aukko on pituudeltaan 250 metriä ja sen vapaa korkeus on 26 metriä. Tukipilarit eli pylonit kohoavat 82 metrin korkeuteen. Raippaluodossa asuu nykyisin vain muutama ammattikalastaja. Lehmistä on luovuttu kokonaan, mutta lampaita sen sijaan voi ihailla auton ikkunasta. Raippaluodon satamassa on vierasvenelaituri, uimaranta ja hyppytorin sekä Café Arken. Raippaluodon sillan kupeessa on Berny´s Kahvila & Ravintola, joka järjestää myös saaristoristeilyjä, joiden aikana. Raippaluotoa ja muuta saaristoa pääsee ihailemaan mereltä päin. Hotellit Vaasa listaa vaasalaiset hotellit, mutta myös Raippaluodosta löytyy useita majoitus- ja ruokailupalveluja tarjoavia yrityksiä, näistä osalla on myös kalastusmatkailupalveluja. Raippaluodon sillalla käy kalastajia ympäri maakuntaa vuodenaikaan ja vuorokaudenaikaan katsomassa ja kaikki saavat poikkeauksetta saalista, jopa ilman syöttejä. Raippaluodon sillalta saa mm. silakkaa ja ahventa, haukea ja jopa siikaa. Raippaluodon sillalla on syytä valita kalastuspaikka huolellisesti, paitsi kalansyönnin, myös vesiliikenteen vuoksi. Tässä vain pieni osa Vaasan huikaisevasta tarjonnasta. Historian tuntijalle Vaasa on ”Suomen Valkoinen kaupunki” tai näkökulmasta riippuen maan merkittävimpiä teollisuuskaupunkeja ja akateemisesti kiistelty Suomen järjestäytyneen työväeanliikeen syntypaikka.Tämä Hotellit Vaasa – sivu esittää sinulle parhaat vaihtoehdot yöpymiselle ja elämyksille Vaasassa