Strømpriser Sammenligning 2017 | Forbrukslån Best i Test | Taksering av Bolig | Hva er Boligen Verdt | Beste Forsikringsselskap | Alarm | Beste Mobilabonnement | Beste Mobilabonnement 2017
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Vihreille uusia ehdokkaita

Vihreille uusia ehdokkaita

Uusia ehdokkaita vihreille

Vaasanseudun vihreät nimesi kaksi uutta ehdokasta kuntavaaleihin 2017. Ehdolle asettuvat Vaasassa hallintotieteiden maisteri Ninja Vepsäläinen sekä Mustasaaressa kotitalousemäntä Katja Jääskeläinen.

Ninja Vepsäläinen on 29-vuotias hallintotieteiden maisteri. Tällä hetkellä hän suunnittelee monikulttuurista toimintaa Vaasan kaupunginkirjastolle. Hän kertoo asettuneensa ehdolle, koska ”olen saanut Vaasasta kaiken sen hyvän, mitä arjessani ja elämässäni tällä hetkellä on – koulutuksen, työn, harrastuksia ja ystäviä. Teen parhaani, jotta kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet samaan myös jatkossa.”

Kainuusta kotoisin oleva Katja Jääskeläinen kertoo olevansa ”ajokortiton, pitkään työmarkkinoiden ulkopuolella, mutta sittemmin saanut töitä lasten päivähoidosta”. Hän on Björköbyssä asuva hevos- ja lammastilallinen, kahden lapsen äiti. Lähellä sydäntä ovat lapset, koulutusjärjestelmien parantaminen ja hoitotyö, erityisesti mielenterveystyö ja ikäihmiset. Lisäksi tärkeitä asioita ovat paikallinen elintarviketeollisuus ja energiantuotanto, ilmastoa rasittamatta, sekä palveluiden ja työpaikkojen tuominen lähemmäksi kyliä.

Vaasassa vihreiden ehdokkaiksi on aikaisemmin nimetty Laura Ala-Kokko, Lotta Alhonnoro, Ivanka Capova, Emine Ehrström, Asko Halme, Mauri Koivula, Kaarlo Lepistö, Marion Lepistö, Jussi Loukiainen, Sanni Lukkarila, Hanna Mellberg, Tuula Närvä, Tapio Osala, Francis Oyeyiola, Tomi Paalosmaa, Marko Perälä, Hannaleena Rajamäki, Mayya Ratsuk, Ali Rezai, Tobias Simon, Eeva Simons, Suvi Syrjä, Matti Tuomaala ja Juha Tuomikoski.

Mustasaaressa vihreiden ehdokkaiksi on aikaisemmin nimetty Markku Harju ja Susanne Wendell.

Vaasanseudun vihreät julkistaa lisää ehdokkaita lähipäivinä.

Vaasanseudun vihreiden puolesta

Juha Tuomikoski, ordförande / puheenjohtaja 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Jalopuiden istutus alkoi

Suomi 100 -jalopuiden istuttaminen aloitettiin Viheralueyksikkö sai yleisöltä 111 ehdotusta jalopuiden paikoista ja toivotuista lajikkeista.  …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *