Wasalandia

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Voit käydä keskustelua Wasalandiasta klikkaamalla kohataa Keskustelut:

Vaasan Vaskiluodon perhekohteet huvipuisto Wasalandia, Kylpylä ja uusi Vesipuisto Tropiclandia sekä leirintäalue Top Camping Vaasa valmistautuvat kesään. Muokkaa artikkelia.

Huvipuisto Wasalandia avaa ovensa yleisölle vappupäivänä 1.5.2006. Huvipuiston aukeaminen on aina ensimmäisiä varmoja kesän alkamisen merkkejä. Toukokuussa Wasalandia on auki aina lauantaisin ja luokkaretkiviikolla 22.-27.5. 2006 joka päivä klo 11.00 alkaen. Huvipuisto on auki joka päivä 3.6.- 13.8. välisenä aikana.Tarkista aukioloajat nettisivuilta www.wasalandia.fi

Wasalandian kaikista riemuista pääsee nauttimaan maksamalla vain yhden sisäänpääsymaksun. Wasalandiassa on viime kesän jälkeen lisätty jälleen eri teema-alueiden toimintoja. Huvipuiston uutuus on 3D Elokuvateatteri , jossa voi katsoa kolmiulotteista vauhdikasta filmiä. Katsojat tempautuvat tapahtumiin mukaan, koska teatterin penkit liikkuvat filmin tahdissa. Pelihallissa on vapaasti testattavina uusimmat Xbox -pelit ja kymmeniä muita ajolaite- ja taitopelejä. Kaikki viihdepelit ja automaatit ovat vapaasti asiakkaiden käytössä huvipuiston alueella. Kummituslinnaan on myös ilmestynyt uusia kauhistuttavia juttuja.... Lisäksi alueen ravintoloita on uusittu.

http://www.wasalandia.fi