Waasan Vanne/ Procons Oy

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

YRITYS

Yrityksellämme on Waasan Vanteen toiminnan jatkamisen kautta pitkä ja menestyksekäs historia. Waasan Vanne perustettiin vuonna 1934. Tuolloin yrityksen toiminta käsitti lokasuojien, tavaratelineiden ja vanteiden kehittämisen ja valmistamisen polkupyöräteollisuuden tarpeisiin.

Yrityksessä on vuosien saatossa hyödynnetty tekniikkaa ja automaatiota tuotannon kehittämiseksi ja optimoimiseksi, ilman että joustavuudesta asiakkaitamme kohtaan olisi jouduttu tinkimään. Tämä kehitys on jatkuva prosessi. Kun toimintaa 1990-luvulla laajennettiin käsittämään profiloidut tuotteet, yritys investoi automaattisiin ohutlevyn profilointilinjoihin. Näillä tuotantolinjoilla profiloidaan tuotteita sähkö-, kaapeli-, sisustus- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

PROCONS/Waasan Vanne on kansainvälisesti tunnettu, menestyksekäs brändi. Procons on pohjoismaiden ainoa yritys, joka valmistaa polkupyöräkomponentteja tässä laajuudessa. Tavoitteemme on jatkaa markkinaorientoitunutta toimintaamme kannattavasti sekä ylläpitää nykyaikainen ja joustava tuotanto.

Yrityksen henkilöstö koostuu menestyksekkäistä työntekijöistä, joista useimmilla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Tiimimme korkean ammattitaito ja asiakaslähtöisyys takaa tuottamiemme tuotteiden ja palveluiden korkean laadun. Henkilöstön jatkuva kehittäminen kuvastaa yrityksen toimintafilosofiaa. Mottomme on "vain paras on riittävän hyvä" meidän asiakkaillemme.