Vaasan vesikarnevaaalit

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Vaasan jokakaesäinen Vesikarnevaali ei ole kaikkien mieleen. Näin nimimerkki "Näin ON" arvioi karnevaalia kesällä 2005 vaasalaisia.info-foorumilla: Kaikaenlaista

Vaikea uskoa, että vesikarnevaalin heikko näkyvyys lehdistössä johtuisi järjestäjän ponnettomuudesta tiedottaa. Sisäpiiristä saatujen vihjeiden mukaan kysymys saattaa olla esimerkiksi siitä, että tällaiset tapahtumat perustuvat yleensä ns. rapsutukseen. Eli jos Sinä rapsutat minua (mainostat, ilmoittelet) niin Minä rapsutan Sinua eli julkaisen puffin).

Syynä voipi olla myös täydellinen tylsistyminen konseptiiin. Joku nimittäin näki Pohjalaisen kuvaajan ja toimittajan paikalla mutta juttua ei sitten koskaan tullut.

Wesikarnevaalit ovat tympeä kokonaisuus tingeltangelia ja buskista. Kaikki, minkä luullaan kiinnostavan tyhmää rahvasta kelpaa. Vuosien aikana ko. festivaaleilla on kokeiltu lähes kaikki kesätapahtumajipot pussijuoksua ja kyykkää lukuun ottamatta. Ne ovat ohjelmistossa varmasti ensi vuonna.

Kaikkien aikojen floppi eli elävä mikähäkkisklooni kirjataan myös takavuosien vesikarnevaalien repertoaariin. Samaan kastiin kuuluu Vaasanlaivojen vanha pelastuslautta, joka täytetään likaisella merivedellä, joka on terästetty oksennulksilla, jos joku haluaisi mennä uimaan.

Punkan nimenä oli joku Pool-jotain. Mielikuva uima-altaan ja vedellä täytetyn punkan välillä on melkoinen, mutta joillekin tahvoille se tietysti aina kelpaa."

Muokkaa artikkelia.