Tropiclandia ja vesipuisto

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Keskustele Tropiclandiasta ja Vesipuistosta klikkaamalla kohtaa Keskustelu:'

Viihdekylpylä Tropiclandia laajenee kesällä suureksi Vesipuistoksi Kylpylä Tropiclandia laajenee kesäkuun alussa suureksi ulkovesipuistoksi, jossa on useita hurjia vesiliukumäkiä, suuri lasten toiminta-allas ja auringonottoalueet virkistyskeitaineen. Space Boat –vesiliukumäessä lasketaan ja pyöritään pienellä kumiveneellä suuressa suppilossa. Freefall- ja Multislide –liukumäet sopivat vauhdikkaimmille hurjapäille. Surfing Hill on pitkä ja hauska liukumäki, joka sopii vaikka koko perheelle. Lasten toiminta-altaassa on tekemistä ja liukuja perheen pienimmille vesipedoille. Uutuudet ovat pikkulasten toiminta-allas ja iso poreallas.

Ulkovesipuisto on kylpylävieraiden käytössä joka päivä 3.6. - 13.8.2006 sekä lauantaisin 20.5. ja 27.5. ja elokuussa 19.8. ja 26.8. Vesipuiston kaikki palvelut sisällä ja ulkona ovat käytössä samalla sisäänpääsylipulla ja tekemistä riittää varmasti koko perheelle ja kaiken ikäisille vesipedoille.

Viihdekylpylä Tropiclandia n sisäpuolella on ympäri vuoden avoinna oleva monipuolinen suuri allaskokonaisuus aaltokoneineen, vesisuihkuineen ja saunamaailmoineen. Aikuiset voivat helliä itseään tunnelmallisissa porealtaissa, kylpylän hoito-osasto Relaxissa tai useissa erilaisissa viihtyisissä saunoissa.

Kylpylässä järjestetään myös jatkuvasti uimakouluja eri ikäisille lapsille ja ohjattua vesijumppaa niin lapsille kuin aikuisille. Katso tarkemmat kurssiajat netistä.

Kylpylähotelli Rantasipi Tropiclandia tarjoaa koko perheelle myös todella hyvät yöpymistilat. Hotellissa on 184 viihtyisää huonetta, ruoka- ja viihderavintolat sekä useita kokoustiloja ja kesäinen rantaravintola. Kaikista Vaasan hotelleista ja myös leirintäalueelta on mahdollisuus varata huippusuosittu perhepaketti Riemuloma Vaasassa 2 vrk:tta tai muita valmiita lomapaketteja, jotka sisältävät perhekohteiden sisäänpääsyliput.

http://www.wasalandia.fi