Top Camping

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Muokkaa artikkelia

Top Camping Vaasa -merellistä leirintälomaa koko perheelle Luonnonrauhaa ja tasokasta leirielämää kaipaavalle löytyy miellyttävä yöpymispaikka Vaasan Top Camping -leirintäalueelta. Luonnonkauniilla leirintäalueella on teltta- ja karavaanialueet sekä mukavia leirintämökkejä. Omaa telttaakaan ei välttämättä enää tarvita, sillä myös sen voi nykyisin vuokrata valmiiksi pystytettynä petivaatteiden kanssa.

Leirintäaluetta on taas uudistettu ja siellä on runsaasti palveluita leirintämatkailijoita varten. Erityisesti lapsille alueelta löytyy useita mielenkiintoisia aktiviteetteja pomppulinnoista polkuautoihin. Leirintäalueella toimii lasten oma kesäkerho, Top Kids Klubi. Lasten klubin toimintaan kuuluu ohjattua tekemistä, lettukestejä, teemaohjelmaa ja kaikenlaista puuhaa joka päivä heinäkuussa.

Kaikilla Top Camping -leirintäalueilla Suomessa on yhteiskäytössä leirintäpassi, jossa neljän kerätyn yöpymisleiman jälkeen saa viidennen majoitusvuorokauden veloituksetta valitsemallaan Top Camping leirintäalueella.

Vesipuisto Tropiclandia, huvipuisto Wasalandia ja Top Camping leirintäalue tarjoavat koko perheelle riemuja ja erilaisia aktiviteetteja koko kesän ajaksi. Iloista mieltä voi ammentaa mielensä mukaan itse eniten pitämästään kohteesta. Paikat sijaitsevat lähellä toisiaan, joten vaihtelua ja tekemistä riittää varmasti myös vähemmän aurinkoisina päivinä.


Vaasan muihin mielenkiintoisiin kulttuurikohteisiin pääsee tutustumaan edullisella ArtCityVaasa -passilla ja kaupungin keskustan lukuisat ostospaikat sijaitsevat vain reilun kilometrin päässä Vaskiluodon perhekohteista.