Heinonen Marko

Vaasapedia
Versio hetkellä 9. joulukuuta 2014 kello 08.38 – tehnyt Vaasalainen (keskustelu | muokkaukset) (Heinonen Marko)

(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Heinonen Marko

Lisää artkikkeleita Marko Heinosesta

Olen vaasalainen 43-vuotias kaupunginvaltuutettu. Ammatiltani olen myyntipäällikkö. Perheeseeni kuuluu vaimo Susanna, sekä koulupojat Eetu 11v. ja Eeli 9v.

Tunnen palavaa kiinnostusta politiikkaan, sekä yhteisten asioiden hoitoon. Paikallispolitiikassa olen ollut mukana vuodesta 2008, ja seura- ja yhdistystoiminnassa koko aikuisikäni. Yhteisten asioiden hoito on siis tuttua.

nykyiset luottamustoimeni:
   kaupunginvaltuutettu (2009-2011, 2012-)
   Kokoomuksen valtuustoryhmän II-vara pj.
   Vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja
   Työllistämistoimikunnan puheenjohtaja

Syntyperäisenä Vaasalaisena haluan vaikuttaa seutukunnan asioihin ja oloihin. Vaasa on alueensa kehittyvä veturi, joka luo työpaikkoja ja hyvinvointia koko alueelle.


Perinteinen hyvinvointivaltiomme on murroksessa. Valtiontalus sakkaa, ja vienti ei vedä. Yhteiskuntarauha on uhattuna, kun yhä useampi kokee turvattomuutta.

Tämä maa pelastetaan luomalla työpaikkoja. Tähän päästään tukemalla paikallisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Turha byrokratia pitää poistaa, ja työpaikkojen luontia helpottaa. Jokainen Viroon siirtyvä yritys on liikaa, ja merkki siitä että kaikki ei ole hyvin.

Sisäistä turvallisuutta on lisättävä antamalla viranomaisille riittävät resurssin työnsä hoitoon. Ulkoisen turvallisuuden paras tae on vakaa ja taloudellisesti menestyvä Eurooppa.

Lue lisää heinosen kotisivulta

Marko Heinonen Facebookssa