Strømleverandør | Forbrukslån på Timen | Lainavertailu | Piperehablitering | Betalingsforsikring | Hyttealarm | Kredittkort for Studenter | Beste Advokat
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Vaasan opistojen kurssiohjelma – jaetaan 27.12.

Vaasan opistojen kurssiohjelma – jaetaan 27.12.

Vuodenvaihteen bestseller

Vaasan opistojen kurssiohjelma – jaetaan 27.12.

Vaasa-opiston ja Vasa Arbiksen kurssiohjelma jaetaan kaikkiin Vaasan, Vähänkyrön, Isonkyrön ja Laihian talouksiin 27.12.2016. Ilmoittautuminen kursseille alkaa Vaasa-opistossa 29.12. klo 20.00 ja Vasa Arbiksessa 4.1.2017 klo 12.

Uutuutena opistojen ilmoittautumisessa otetaan käyttöön mahdollisuus maksaa kurssimaksu verkkomaksuna. Käytössä on sekä pankkimaksu että maksu yleisimmillä luottokorteilla. Mikäli ei halua maksaa verkon kautta, lähettävät opistot laskun entiseen tapaan.

Ilmoittautua voi edelleen myös puhelimitse tai käymällä toimistoaikaan opistoissa paikan päällä, Vaasa-opiston osalta ilmoittautua voi myös Laihian toimipisteessä Laihiantie 39 C.

Vaasa-opistossa alkaa kevätlukukaudella 117 uutta kurssia, mm. erilaisia ruokakursseja on tarjolla toistakymmentä. Uutuutena alkaa matkailuopaskurssi. Teemalla ”Pitääkö olla huolissaan?” jatkuu kevätkaudella ikääntyvien yliopiston luentosarja.

Vapaita paikkoja syksyllä alkaneilta kursseilta voi tiedustella Vaasa-opistosta. Keväällä aloittavilta peritään vain puolet kurssimaksusta.

Vasa Arbis tarjoaa kevään aikana muun kurssiohjelman ohella neljä ilmaiskurssia. Kevään aikana saadaan myös nauttia opiston kuorojen ja bigbandin esityksistä. Opiston oma juhla sen täyttäessä 110 vuotta näkyy myös kevään ohjelmassa.

Kummankin opiston kurssiohjelmissa on kauttaaltaan huomioitu vahvasti Suomi 100 -juhlavuosi.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasan yliopiston opiskelijat kansainvälisen casekilpailun finaaliin

Vaasan yliopiston opiskelijat kansainvälisen casekilpailun finaaliin Vaasan yliopisto 9.3.2018, 08:26 AddThis Sharing Buttons Share to …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *