Månedlig Spotpriser | Refinansiering av Gjeld | Billig Kiropraktor | Elektrikerfirma | Forsikringsselskap | Boligalarm Test | Rente Kredittkort | Billigste Boliglån 2019
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Vaasalainen Farzad Moghaddam Pour A-studiossa 06. 10 2015

Vaasalainen Farzad Moghaddam Pour A-studiossa 06. 10 2015

Farzad Moghaddam Pour ja vaimo Sharare Mahmoodi.

Farzad Moghaddam Pour A-studiossa

Vaasalainen yrittäjä ja lounasravintolan omistaja Farzad Moghaddam Pour. esiintyy 6. 10 A-studiossa.

-Pääasiaa, mitä haluan tuoda esiin on se, ettei Suomi pysty ottamaan lisäpakolaisia, koska aineellisesti ja henkisesti tilanne on kurja.

-Toisaalta ne pakolaiset, joista on johonkin jäävät täällä loukkuun, sillä heille ei voi tarjota työpaikkoja, joten heidän tulevaisuus on tavallaan synkkä.

-Vielä lisäisin sen näkökulman, mitä monesti ennenkin olen maininnut, ja se, että kiitollisuus turvapaikanhskijalta tuskinpa heruu, jos hänen hakemuksen käsittely kestää monta vuotta, vaikka hänen koko perhe ilmaiseksi elää hyvää elämää ja kuinka heidän elinkustsnukset maksaisi yhteiskunnalle.

-Siis tällöin veronmaksajien rahat turhaan törsätään ja itse hakijatkin tehdään hulluksi…. Siis ainakin näistä.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa