Billigste Strøm | Forbrukslån | Beste varmepumpe 2019 | Radonforebygging | Behandlingsforsikring | Alarm | Kredittkort Test | Billigste Mobiltelefon
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Uusia ehdokkaita vihreille

Uusia ehdokkaita vihreille

Vihreille kolme uutta ehdokasta

Vaasanseudun vihreät nimesi kolme uutta ehdokasta kuntavaaleihin 2017. Ehdolle asettuvat projektipäällikkö ja KTM Jussi Loukiainen, projektipäällikkö Francis Oyeyiola sekä opiskelija Tomi Paalosmaa. He kaikki ovat pienten lasten isiä.

Jussi Loukiainen työskentelee korkeakoulujen yrityshautomossa ja toimii lisäksi yrittäjänä pelialan kasvuyrityksessä. Kahden lapsen isälle ovat tärkeitä lapsiperheiden palvelut, joissa on korostettava asiakasnäkökulmaa. Ylipäänsä kunnallinen päätöksenteko pitää tuoda lähelle kuntalaisia, ja sen tulee olla avointa ja osallistavaa.

Francis Oyeyiola on monikulttuurisen Kpanlogo Yede -yhdistyksen pitkäaikainen puheenjohtaja ja vetää nyt 13studios -projektia, joka pyrkii yhdistämään Pohjanmaan ja eri maiden perinteisiä kulttuureja esimerkiksi musiikin ja tanssin kautta. Hän haluaa edistää maahanmuuttajaväestön osallistumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Koulutukseltaan hän on ekonomi ja IT-insinööri.

Tomi Paalosmaa on toiminut aikaisemmin elokuva-alan yrittäjänä ja toimitusjohtajana. Hän opiskelee tällä hetkellä energia- ja ympäristötekniikkaa ja pitää uusiutuvaa energiaa avaintekijänä työllisyyden ja talouden kannalta. Hän on koulutettu kokemusasiantuntija ja kiinnostunut sosiaali- ja terveysalasta, erityisesti mielenterveyskysymyksistä. Hän on uusioperheen isä ja haluaa puolustaa päivähoidon ja koulutuksen laatua ja tulevaisuutta.

Vaasanseudun vihreiden ehdokkaiksi on aikaisemmin nimetty Laura Ala-Kokko, Lotta Alhonnoro, Ivanka Capova, Emine Ehrström, Asko Halme, Mauri Koivula, Kaarlo Lepistö, Marion Lepistö, Sanni Lukkarila, Hanna Mellberg, Tuula Närvä, Tapio Osala, Marko Perälä, Hannaleena Rajamäki, Mayya Ratsuk, Ali Rezai, Tobias Simon, Eeva Simons, Suvi Syrjä, Matti Tuomaala ja Juha Tuomikoski. 

Vaasanseudun vihreiden puolesta

Juha Tuomikoski

Puheenjohtaja

juha.r.tuomikoski@gmail.com

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa