Strømselskap | Forbrukslån | Läppäri | Trådløst Bredbånd | Inntektsforsikring | Alarm | Kredittkort Online Søknad | Mobilselskaper 2018
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / USAn vaaleilla enemmän merkitystä kuin kuntavaalaeilla

USAn vaaleilla enemmän merkitystä kuin kuntavaalaeilla

USKOTTAVA VALEHTELU

Otsikkoaihe juontanee USA:n presidenttivaalikampanjasta. Uskoisin. Hiusten halkominen ja hiuksen hienot erot ovat kutrittavia.

Debatoimassa julkisuudessa on kaksi henkilöä-persoonaa, sukupuolia ei tokikaan pidä mainita. Molemmilla on housut.

Toinen kandidaateista on yhtä mieltä ja toinen toista mieltä! Mielenkiintoinen asetelma. Näillä USA:n presidentinvaaleilla on enemmän vaikutusta kuin omilla tulevillakunnallisvaaleilamme.

USA:ssa ja varsinkin Texasissa kaikki on suurta. Politikointi ja kandidointi edellyttää miljoonien dollareitten rahoitusta – miljoonat, miljardit ja biljoonat eivät määreinä ole Valloissa oikein hallinnassa. Meillä miljardi on tuhat miljoonaa. Amerikassa miljardi on biljoona.

Suomessa biljoona on miljoona miljoonaa. Nollilla ja desimaalipilkulla on merkitystä. Yhdysvalloissa show ja business ovat aviossa. USA on merkittävin vaikuttaja ja mahti pallollamme. Kuka ja minkälainen henkilö siellä on ns. ”number one” on ratkaisevan tärkeää.

Putinin edustamalle räikeälle valehtelulle ja asioiden vääristelylle on oltava vastapaino ja vastalääke. Venäjän kansalle on valehdeltu ja kansaa manipuloitu niin kauan , että se on turtunut ja tullut välinpitämättömäksi. Kansalaisilla ei ole vaikuttamismahdollisuuksia faktisesti. Venäjän nykyistä (-kin) johtoa voisi kuvata ja verrata korkkiruuviin. Korkkiruuvikin on todella suora siihen verrattuna.

Lapsina nautimme saduista. Ne olivat viihdettä ja stimuloivat mielikuvitusta.Taidokas valehtelu ja satujen kertominen viehättää aikuisenakin.

Bert Lundström

Vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasan kaupunki siirtyy vihreän sähkön käyttöön

Vaasan kaupunki siirtyy 1.4.2018 alkaen hankkimaan uusiutuvilla energialähteillä tuotettua ns. vihreää sähköä. Hankinta tehdään kaupungin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *