Strømselskap | Låne Penger | Pelihiiri | Kulutusluotto 2019 | Billig Forsikringsselskap | Boligalarm Pris | Beste Kredittkort Dagligvarer | Billig Mobiltelefon
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta /
Suomen StreetWorkout tulossa Vaasaan

Suomen StreetWorkout tulossa Vaasaan

Suomen StreetWorkout tulossa Vaasaan

Auta kartoittamaan workout-paikkoja

-Tarvitsen apua kartoittamaan Vaasan ja Mustasaaren ulkoliikuntamahdollisuudet. Eli nimeä paikka ja mielellään osoite missä löytyy eri välineitä ulkoliikuntaan – eli dippitankoja, leukatankoja, vatsarutistuspenkkejä ja niin edelleen, kirjoittaa vaasalainen Carolinea Sparf Vaasan Puskaradio facebook sivulla..

Carolinen mukaan plussaa myös jos osaat listata että mitä kaikkea paikasta löytyy!

-Nämä lisättäisiin suomen streetworkout sivustolle ja tarkoituksena on laatia mahdollisimman tarkka ja laaja googlen karttahaku eri treenipaikkoihin ympäri Suomea.

-Liikkuminen pitäisi olla kaikille mahdollinen vaikka ei varsinaiseen kuntosali jäsenyyteen olisi varaa tai halukkuutta liittyä, joten kartoitus olisi tärkeä saada tehtyä, kirjoittaa Caroline.

Kysymyksessa on paikallinen osa Suomen Street Workout yhdistyksen valtakunnallista kampanjaa.

Näin yhdistys kertoo itsestään:

Suomen Street Workout

Olemme suomalainen street workout -yhdistys. Motivoimme ihmisiä mukaan vapaamuotoiseen ja yhteisölliseen kehonpainolla harjoitteluun. Tavoitteemme on saada kaikkiin Suomen kaupunkeihin lisää kaikille avoimia liikuntapaikkoja!

Olemme suomalainen, voittoa tavoittelematon street workout -yhdistys. Motivoimme ihmisiä mukaan vapaamuotoiseen ja yhteisölliseen kehonpainolla harjoitteluun. Tavoitteemme on saada kaikkiin Suomen kaupunkeihin lisää kaikille avoimia liikuntapaikkoja.

Mielestämme kehonpainoharjoittelun liittyvän tietotaidon  ja harjoitteluun sopivien paikkojen tulisi olla ilmaiseksi kaikkien käytettävissä jokaisessa suomalaisessa kaupungissa. Varallisuuden tai asuinpaikan ei tulisi asettaa mitään rajoitteita terveyttä edistävälle ja ylläpitävälle  harjoittelulle.

Street Workout tarkoittaa vapaamuotoista ja erilaisissa ympäristöissä toteutettavaa kehonpainoharjoittelua ja on luonteeltaan hyvin sosiaalista. Uskomme, että esimerkiksi syrjäytyneet nuoret tai vähävaraiset ihmiset voivat löytää lajin parista yhteisöllisyyttä, positiivisuutta ja inspiroivaa tekemistä.

Lue lisää

http://www.suomenstreetworkout.com/yhdistys/

Carolinen facebook sivu

https://www.facebook.com/cheryllis?fref=nf

 

 

 

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa