Billig Strøm | Forbrukslån 20 År | Peliläppäri | Joustolaina | Sykkelforsikring | Husalarm | Kredittkort for Studenter | Sammenlign Boliglån
Home / Tapahtumat / Skandic Vaasan avajaisia vietetään tiistaina 14.6.

Skandic Vaasan avajaisia vietetään tiistaina 14.6.

Scandic Vaasa avattiin ennätysajassa

Scandic kasvatti hotelliverkostoaan Suomessa avaamalla hotellin Vaasaan. Scandic Vaasan avaaminen ja uudelleenbrändays on ollut yksi nopeimmista Suomen Scandicin historiassa. Hotellin virallisia avajaisia vietetään tiistaina 14.6.

Scandic käynnisti Vaasan keskustassa sijaitsevan hotellin toiminnan erittäin nopealla aikataululla, alle kuudessa viikossa. Näin nopea hotellitoiminnan käynnistäminen osoittaa, että Scandicin konseptit ja prosessit toimivat sujuvasti.

Varauskanavien avaaminen, rekrytoinnit sekä henkilöstön perehdytys ovat sujuneet loistavasti, ja tekemisen meininki on kova. Projekti on onnistunut näin hyvin siksi, että meillä on erittäin osaavaa ja oikealla asenteella varustettua väkeä Scandicissa”, kertoo hotellin avaamisesta vastannut Scandicin aluejohtaja Tiina Jytilä.

Uusi hotelli on saanut paikkakunnalla erittäin hyvän vastaanoton.

Olen erittäin iloinen siitä, miten lämpimän vastaanoton uusi hotellimme on saanut. Yhteistyö kiinteistönomistajan, vaasalaisten urakoitsijoiden, viranomaisten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on toiminut erinomaisesti”, kertoo Scandic Vaasan hotellinjohtajana aloittanut Pia Lehtilä. Lehtilä siirtyi Vaasaan Turusta, jossa hän työskenteli kahden Scandic-hotellin hotellipäällikkönä.

Hotelli oli täynnä heti ensimmäisenä yönä, ja kesän varaustilanne näyttää hyvältä. Hotelliin on palkattu 16 uutta työntekijää ja rekrytointeja tullaan tekemään vielä.

Odotuksemme kesää kohtaan ovat varsin suuret, koska Vaasa on vilkas kesäkaupunki ja Pohjanmaalla on tänä kesänä paljon tapahtumia, kuten Seinäjoen asuntomessut, jotka vetävät yleisöä kauempaakin”, kertoo Lehtilä.

Scandic Vaasassa on 68 huonetta, joista lähes kaikista löytyy oma sauna ja poreamme. Hotellissa on tunnelmallinen ravintola, aulabaari ja kesäterassi sisäpihalla. Hotellin viereen valmistuu 2017 vuoden loppuun mennessä laajennusosa, joka kaksinkertaistaa huonemäärän ja tarjoaa modernit kokous- ja kongressitilat. Laajennuksesta vastaa hotellikiinteistön omistaja Airaksinen Capital Oy.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa