Strømleverandører | Forbrukslånkalkulator | Halvin puhelinliittymä | Billigste Internett 2019 | Beste Forsikringsselskap | Husalarm | Kredittkort | Billig Mobiltelefon
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / RG-Linen hakemusta ei löydy

RG-Linen hakemusta ei löydy

vaasalaisia.info foorumilla on ryhdytty kyselemään että miksi RG-Linen tukihakemusta ei löydy Vaasan kaupungin kirjaamosta.

RG-Line ei jätä rauhaan

RG-Linen tukipaketti ja äänestyspäätös saa vaasalaisia.info foorumilla yhä uusia piirteitä. Nyt foorumilla ihmetellään miksi RG-Linen hakemusta tuesta ei näy Vaasan kaupungin kirjaamossa. Epäilevimmät kirjoittajat ovat jo kyselemässä että onko mitään hakemusta RG-Lineltä koskaan edes tullut.

Myös Pohjalainen kiinnittää tänään huomiota outoihin piirteisiin maanantain valtuuston kokouksessa. Tukipäätös on jo nyt farssi, joka on tutkittava perinjuurin. Se että tukihakemusta ei löydy Vaasan diaariosta voi olla vahinko mutta se voi olla myös kaikkien aikojen järjettömin kunnallispoliittinen kusetusyritys,kirjoitetaan foorumilla.

Nimimerkki Gogolin Hattu kirjoittaa (viesti#1226)

Sanokaa minulle että olen väärässä, että olen ymmärtänyt jotain täysin väärin.. Laivayhtiön hakemusta ei siis löydy diarisoituna kaupungin kirjaamosta. Tarkoittaako tämä sitä, että jokin ”jota ei ole koskaan ollut olemassa” vain ujutettiin kaupunginhallituksen listalle

Tästä alkoi prosessi joka jatkuu edelleen. Siis kaikki kolme valtuuston kokousta, MOT:n-ohjelma, sadat lehtijutut, yli 1200 viestiä tällä foorumilla – ovat syntyneet jostain ”jota ei oikeasti ole koskaan ollut olemassa.”

Kaupunginvaltuutettu Heikki Lamminmäki (Pro-Vaasa) (viesti #1234)

Tarkistin itse tänä aamuna klo 8:25 keskuskirjaamosta RG Line Oy:n
kirjallisen anomuksen olemassaolon. Ei ollut ko kirjettä
keskuskirjaamossa. Prosessin alku on aktin mukainen, eli,

Satamajohtajan kirje 10.9.-07.
Oy Backman-Trummerin kirje 10.9.-07.
RG 1 aluksen arviointikirje 20.9.-07 (salainen)
RG Line Oy tase per. 31.12.2006

RG Line Oy tuloslaskelma per. 31.12.2006

Prosessi on käynnistetty valtuustolle annetun esityksen mukaisesti 15.10.2007 ilman virallista RG Line Oy:n tukihakemusta.

Yllä oleva selittää pitkälti sen miksi valmistelu oli sekava ja vaikeaselkoinen. Puutteelliset asiakirjat olisi pitänyt pyytää ja
täydentää jo ennen KH:n 24.9.-07 käsittelyä. Näin ei tehty ja tulos on
se mikä näkyi ja vaikuttaa myös jatkossa.

Pentti Suksi (viesti #1229)

Minun näkemykseni mukaan oli Osala ja Lamminmäki esittänyt prosessiväitteen joka olisi pitänyt joko hyväksyä tai hyljätä. Jos hakemusta ei ole, niin silloin ei asiaa voida käsitellä.

Eli asiassa on nyt vastuulliset puheenjohtaja Nordman ja Kaupunginjohtaja Lumio. Prosessin johtajana Nordmannin olisi pitänyt reagoida välittömästi, että esityslistasta puuttuu hakemus ja tästä asiasta huomautti selkeästi ensiksi Tapio Osala ja valtuutettu Lamminmäki. Tähän asiaan ei reagoitu kuten olisi pitänyt.

Minun näkemykseni mukaan oli Osala ja Lamminmäki esittänyt prosessiväitteen joka olisi pitänyt joko hyväksyä tai hyljätä. Jos hakemusta ei ole, niin silloin ei asiaa voida käsitellä.

Vielä on lukematta ainakin Heimo Hokkasen, Tapio Osalan ja Marjatta Vehkaojan kannanotto ao. kysymykseen sekä tietysti Kouhin ja Lumion vastaukset.

Keskusteluun:

About Toimitus

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa