Billigst Strøm 2019 | Beste lån uten Sikkerhet | Sammenlign Alarmselskaper | Bytte Vinduer | Billigste Forsikring | Boligalarm Test | Nytt Kredittkort | Beste Telefonabonnement 2019
Home / Tapahtumat / Osallistu improvisaatiokoulutukseen Vaasassa

Osallistu improvisaatiokoulutukseen Vaasassa

Improvosaatiokoulutusta lapsille ja nuorille

Improvisaatiatteri Intopiukeet järjestää jälleen tänä kesänä improvisaatiokoulutusta ala- ja yläkouluikäisille lapsille ja nuorille Vaasassa. 

Kolmen päivän Improkoulussa tutustutaan improvisaatioteatteriin ja lavalla olemiseen.

Improvisaatiokurssit järjestetään maanantaista keskiviikkoon 4. – 6. heinäkuuta. 9-12 -vuotiaiden kurssi on kello 9-12, 13-16 –vuotiaiden kello 13-16. Paikkana on Taiteen perusopetus TaiKon, Kasarmi 11. Kurssimaksu on 30 euroa, sisaralennus 5e/lapsi.

Improkoulun ohjaajina ovat Jussi Sormunen ja Anne Tastula.

Improvisaatioteatteri on mainio keino monipuolistaa ja kehittää mielikuvitusta ja ilmaisutaitoja niin teatterin lavalla kuin elävässä elämässä. Tärkeintä improvisaatiossa on yhteistyö, kuunteleminen, hyväksyminen ja auttaminen sekä vahva läsnäolo jokaisessa hetkessä.

Improvisaatiossa mokaaminen on lahja ja mahdollisuus, taitojen lisääntyessä lasten ja nuorten itsetunto- ja luottamus kasvavat. Leikinomainen improvisaatio tuo vaihtelua ja auttaa toimimaan ryhmässä.

Improkoulussa tutustutaan lavalla olemiseen ja teatterin tekemiseen improvisaation kautta. Lapsille impro on tuttua leikin kautta, tätä vahvistetaan erilaisten leikkien avulla. Harjoittelemme esimerkiksi ryhmässä toimimista, tilan antamista ja ottamista, omien ja toisen ideoiden hyväksymistä. Siirrymme ryhmän tahdissa hahmojen rakentamiseen ja kohtausten luomiseen.

–           – Tärkeintä on yhteinen ilo ja hauskanpito. Järjestimme Improkoulun kaksi vuotta sitten. Kolmen päivän aikana oli ilahduttavaa huomata, kuinka lasten ja nuorten rohkeus kasvoi. Meiltä toivottiin lisää vastaavaa, nyt sitä sitten tulee, kertoo Jussi Sormunen.

Ilmoittautumiset Improkouluun osoitteeseen info@intopiukeet.fi

Improvisaatioteatteri Intopiukeet juhlii kymmenvuotista taivaltaan tänä vuonna. Intopiukeet tekee kokoillan improvisaationäytelmiä sekä aikuisille että lapsille, keikkailee lyhyillä sketsityyppisillä improvisaatioilla, isännoi kahta säännöllistä klubi-iltaa ja tarjoaa myös korkeatasoista improvisaatio- ja esiintymiskoulutusta nuorille ja aikuisille.

Improkoulun mahdollistaa Pohjanmaan liiton apuraha.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksii

Improvisaatioteatteri Intopiukeet

info@intopiukeet.fi

www.facebook.com/intopiukeet

www.intopiukeet.fi

instagram.com/intopiukeet

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa