Solcellepanel på Hus | Forbrukslån | Bluetooth Näppäimistö | Gårdsplasser | Billigste Forsikringsselskap | Hjemmealarm | Beste Kredittkort Norge | Mobilselskaper 2019
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Netti-tv kertoo asuntomessuista

Netti-tv kertoo asuntomessuista

Vaasan asuntomessut netti-tv:ssä

Vaasan Asuntomessujen kotisivuille on asennettu net-tv, jonka uutisvideoista voi lähes viikoittain seurata messuprojektin kulkua. Net-tv:n tarkoitus on toimia Vaasan Asuntomessujen viestinnän apuna ja monipuolistaa kotisivujen antia.

Videoita tehdään osittain myös kaksikielisenä, ja eri kieliversiot ovat nähtävillä Asuntomessujen suomenkielisellä ja ruotsinkielisellä sivulla.

Net-tv:n ansiosta ihmiset saavat jatkossa luettavien tiedotteiden lisäksi myös katsoa liikkuvaa kuvaa ja kuulla itse asiantuntijoiden sekä tavallisten vaasalaisten ja suvilahtelaisten kommentteja. Net-tv:tä johtaa ja toimittaa Christoffer Wiik.

Ensimmäisissä videouutisissa on haastateltu messuorganisaation jäseniä Vaasasta ja Helsingistä sekä tehty katugallupia Suvilahdessa. Lähiaikoina on tiedossa asiaa Vaasan seudun elinkeinoelämän odotuksista ja valmistautumisesta tulevaan kesään 2008.

Haastateltavana ovat VASEKin toimitusjohtaja Pekka Haapanen sekä Pohjanmaan Kauppakamarin johtaja Juha Häkkinen. Sen jälkeen on luvassa myös tarkempaa messualueen esittelyä, jossa ensimmäiseksi nostetaan esille messualueen mielenkiintoiset kerrostalohankkeet.


http://asuntomessut.vaasa.fi/Default.aspx?id=551031


http://asuntomessut.vaasa.fi/Default.aspx?id=551033

About Toimitus

Check Also

Henkilökuva: Leif Färdigin itsemurhakirje

Leif Färdingin itsemurhakirje Suomi-lehti 7/1984 Leif färding on kuollut Suomi-lehti 7/1984. Leif kirjoitti ensimmäisen runokokoelmansa …

Vastaa