Solcelleanlegg | Lånekalkulator | Elektrikerpriser | Bilforsikring | Husforsikring | Alarm | Visa Kredittkort | Sammenlign Boliglån
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Näe syvemmälle Vaasaan: Kertomuksia Vaasasta

Näe syvemmälle Vaasaan: Kertomuksia Vaasasta

Vaasa ennen ja nyt

Kirjauutuus piti käydä ostamassa heti, painos kun on vain 400 kpl. Hinta on edullinen, 20 €. Kirjan voi ostaa Vaasan pääkirjaston kansalaisinfosta.

Vt. kehitysjohtaja, projektipäällillö HT Harri Hietikko on toimittanut kirjan, hänen lisäkseen laadukkaiden artikkeleiden takaa löytyvät tutut ja varmat Vaasa asiantuntijat: Historioitsija, FM Olavi Antila, rehtori, FM Sannasirkku Autio, rakennustutkija, arkkitehti Anne-Majaneva-Virkola, dosentti Holger Wester, maakuntamuseotutkija, FM Kaj Höglund ja FT, museotoimenjohtaja emerita Marianne Koskimies-Envall. Kirjan taitosta ja yllättävästä kuvituksesta vastaa Outi Mentula, joka on tullut tunnetuksi sarjakuvataiteilijana. Toimitusassistenttina on toiminut HM Helka Körkkö.

Kirjan artikkeleihin voi tutustua myös maksutta netissä täältä

Kiitoksia tekijöille! Kaksikielisenä teoksena kirja toimii hyvin perinteisenä vaasalaisena tiedonlähteenä. Teos ansaitsisi kenties myös käännöksen ainakin englanniksi.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa