Strømleverandører | Forbrukslån Student | Nytt Sikringsskap | Aktiivisubwoofer | Barneforsikring | Boligalarm | Kredittkort Test 2018 | Beste Boliglån 2018
Home / Kolumnit / Mikko Nevantakanen – Homoista mallia

Mikko Nevantakanen – Homoista mallia

Homoista mallia

En ymmärrä, miksi jotkut papit eivät edelleenkään suostu vihkimään homoseksuaaleja? He haluavat viestiä, etteivät pidä homoseksuaaleja ihmisinä tai tasavertaisina kansalaisina.

Kuitenkin kaikki tiedämme hyvin lahjakkaita ja menestyneitä homoseksuaaleja, ja varmasti moni pappikin on kuunnellut sir Elton Johnin kappaleita autonsa radiosta.

Miksi homoseksuaalinen rakkaus olisi jollain tavalla vähempää tai sopimatonta, kuin kenen hyvänsä muunkin rakkaus? Kuulen perusteluita, miten homot tuomitaan sen perusteella, etteivät he voi keskenään tehdä lapsia tai että heidän lapsensa tarvitsisi sekä isän että äidin mallin, jotta lapsen ajatusmaailma ei kieroutuisi.

Tunnen muutamia homopareja, joilla on lapsia. Voin vakuuttaa, että heidän lapsensa ovat täysin normaaleja ja menestyvät koulussa erinomaisesti.

Suomessa ajatellaan edelleen kuten keski-ajalla, jolloin valtaväestöstä poikkeavat yksilöt teloitettiin.

Tuolloin moni korkeassa asemassa oleva virkamies, pappi tai lääkäri poltti pelkästä mustasukkaisuudesta kylän kauneimman naisen noitana roviolla, koska olivat tähän mielistyneet.

Ehkä todellinen syy homoseksuaalien syrjimiseen onkin pelko. Monet ennakkoluuloiset pelkäävät sitä, miten homoseksuaalit uskaltavat tulla kaapista ulos, suudella julkisesti, järjestää kulkueita ja olla ylpeitä seksuaalisuudestaan. Heistä pitäisi ottaa muidenkin mallia.

MIKKO NEVANTAKANEN

Vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *