Beste Strømleverandør | Beste Forbrukslån | Fliser til hus | Lainat 2019 | Billigste Forsikring | Boligalarm | Kredittkort med Rabatter | Sammenlign Boliglån
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Mielenosoitus Hallintotalolla

Mielenosoitus Hallintotalolla

Vaasalainen Pertti Salo on ryhtynyt yhdenmiehen mielenosoitukseen RG-Linen tukea vastaan. Salo haastaa muutkin mukaan maanantaina Hallintotalon eteen kello. 16.00-18.00

Kutsu mielenosoitukseen maanantaina

Olen syntyperäisenä vaasalaisena ja edelleen Vaasassa asuvana seurannut verorahojen käyttämistä. Usein on ilmennyt, että päätökset sovitaan pienessä piirissä ja runtataan hätäisesti ja huonosti valmistettuina.

Nykylakien mukaan asukkaita (maksavat myös virkamiesten palkat) on kuultava entistä enemmän ja päätöksiä on tehtävä nimenomaan asukkaitten hyödyksi.

Merenkurkun lauttaliikenteen vaikeuksien alettua tuettiin nimenomaan henkilöliikennettä ja tukea saatiin Ruotsin – ja Suomen valtioilta.

Nyt näyttää pientä tukea tulevan vain Suomen valtiolta, ruotsalaiset eivät tue kruunullakaan. RG:n rahoitusesitys on kaikilta osiltaan erittäin surkeasti valmisteltu ja salattu asioita…RG:n puolelta on jätetty maksamatta vaasalaisille veronmaksajille kuuluvia rahoja yli 700 000 euroa!

Nämä rahat olisi pitänyt maksaa Vaasan Satamalle/Vaasan kaupungille! Ei tässä tilanteessa voi muuta kuin laittaa tilanne seis ja todeta, että yksittäisen yrityksen rahoittaminen ei kuulu vaasalaisille veronmaksajille. Riittää, kun Vaasa hoitaa satamansa niin hyvin, että laivaliikenne voi jatkua…

Viimeiksi valtuusto käsitteli RG:n rahoitusta 15.10., olin plakaatin kanssa Hallintotalon edustalla, paikalla oli muitakin.

Nyt kun 5.11. valtuusto käsittelee samaa asiaa uudelleen talsin sama plakaatti kädessä kello 16 – 18 samaan paikkaan. Mielenosoituksesta on tehty ilmoitus Vaasan Kihlakunnan poliisilaitokselle. Tervetuloa mukaan!

Yhteistyöterveisin

Pertti Salo

pertti.salo@netikka.fi
040-594 2901

Valtuuston kokous

Seuraa valtuuston kokousta joko paikanpäällä Hallintotalon valtuustosalin lehterillä, Vaasanpuistikko 10, Vaasa tai paikallistelevision Botnia-TV kanavalta. Lisätietoa WWW-linkistä "esityslistat" ja toimielin "kaupunginvaltuusto". Kokous jälkilähetyksenä 6.11. Net-tv:ssä.

About Toimitus

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa