Strømpriser | Billig Refinansiering | Test av Varmepumper | Snekkere | Forsikring | Tyverialarm | Beste kredittkort 2019 | Billigste Mobilselskaper
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Kysy – Vaasan virkamiehet vastaavat

Kysy – Vaasan virkamiehet vastaavat

Kansalaiskioski vastaa vaasalaisten kysymyksiin

Vaasan kaupunki avasi 13.12. 2010 Kansalaiskioski-palvelun. Kansalaiskioski -verkkopalvelun tarkoituksen on antaa kuntalaisille vaivaton alusta kysymyksien esittämiseen ja saada niihin virkamiehiltä vastaus.

Sivustolla voi myös selailla muiden asettamia kysymyksiä ja niiden vastauksia. Kansalaiskioski syntyi vaasalaisia.info ylläpidon aloitteesta.

Helppoudesta ja hyödyllisyydesta huolimatta palvelu ei tunnu kiinnostavan kaupunkilaisia. Syytä on vaikea sellvittää, vaikka kansalaiskioski on suora keskustelukanava kunnan ja kuntalaisten välillä.

Palvelun avulla kuntalaiset pääsevät kätevästi kysymään mieltään askarruttavia kysymyksiä ja saavat vastauksen juuri oikealta vastuuhenkilöltä kunnan organisaatiossa.

Kaikki vastaukset tulevat näkymään palvelussa kaikille kuntalaisille, joten aiempia vastauksia tutkimalla varmasti löytyy paljon mielenkiintoista tietoa kunnan toiminnasta!

Kansalaiskioskia on helppo kaikkien kuntalaisten käyttää ja kunta saa kuntalaisten avulla hyödyllistä tietoa toimintojensa kehittämisessä!

Kansalaiskioskin synnystä

-Minulla on pieni osuuteni kansalaiskioksin synnyssä. vaasalaisia.infon ketjussa ”Pähkähullu idea tai sitten ei”, toin esille ajatuksen siitä, että tällainen kioski voitaisiin perustaa Vaasaan.

Tarjosin ideaa Suomen Mediatoimiston  Mikko Nyrhiselle ja siitä se käynnistyi.

Kansalaiskioskin on kehittänyt ideastani ja koodannut Suomen Mediatoimisto:

Vaasan Kansalaiskioski

http://vaasa.kansalaiskioski.fi/

Tapio Parkkari

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

One comment

  1. Olisko mitenkään mahdollista saada roskiksia kaupunkialueelle vaikka linja-auto pysäkkien tangoo , niinkuin ennenvanhaan oli , myös pyörä / kävely reiteille ? On todella surullista katsottava ihmisten rorkaaminen !

Vastaa