Strømleverandør | Beste lån uten Sikkerhet | Halpa Läppäri | Prisvurdering Bolig | Vardia Forsikring Erfaringer | Boligalarm | Kredittkort Best i Test | Beste Mobilabonnement
Home / Tapahtumat / KnowUp yrittäjyysleiri yliopistojen jatko-opiskelijoille

KnowUp yrittäjyysleiri yliopistojen jatko-opiskelijoille

Vaasan yliopisto järjestää KnowUp  inspiroivan yrittäjyysleirin yliopistojen jatko-opiskelijoille ja opetushenkilöstölle 7.–9. kesäkuuta yhteistyössä Seinäjoen yliopistokeskuksen kanssa.

Leirin tarkoituksena on lisätä osallistujien tietoa yrittäjyydestä ja sen monista mahdollisuuksista sekä antaa heille kipinä yrittäjyyteen. Tämä on ensimmäinen yrittäjyysleiri, jonka järjestämme, mutta toivottavasti tästä jatkossa tulee vuosittainen kurssi, sanoo tutkimusjohtaja, kurssin vastuuopettaja Tero Vuorinen Vaasan yliopistosta.

Leirin luennoitsijoina toimivat yrittäjät, yrityskehittäjät ja kauppatieteellisen alan opettajat. Opiskelun painotus on käytännön kokemuksissa ja harjoituksissa. Leiri koostuu luennoista, keskustelusta ja harjoitustöistä. Opiskelijat ratkovat yritysten heille antamia haasteita ja kehittävät käytännön liiketoimintaa sekä miettivät myös tutkimuksellisia kehittämismahdollisuuksia eri tilanteissa.

Yrittäjyysleirin tarkoituksena ei ole tehdä osallistujista yrittäjiä. Sen sijaan haluamme saada heidät hoksaamaan, että yrittäjyys ylipäätään on mahdollista, sekä hahmottamaan, mitä kaikkea se voi heidän alallaan olla. Erityisesti haluamme auttaa heitä miettimään, miten yrittäjyyttä voisi tulevaisuudessa ottaa huomioon omassa opetuksessa, Vuorinen kertoo.

Leiri toteutetaan kolmen päivän intensiivijaksona Hunurijärven matkailukeskuksessa Härmässä. Leirille osallistuu jatko-opiskelijoita Seinäjoen yliopistokeskuksessa toimivista yliopistoista (Vaasan, Tampereen ja Helsingin yliopistoista, Taideyliopistosta sekä Tampereen teknillisestä yliopistosta).

Leirin toteutuksesta vastaavat Vaasan yliopiston johtamisen yksikkö ja Tutkijakoulu yhteistyössä Seinäjoen yliopistokeskuksen kanssa. Leirin toteutusta tukee Suomen Yrittäjät, joka järjestää koulutusta opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa