Author Topic: Kansalaispuolue hajosi kahtia  (Read 584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline herkkoo

  • Veteraanivaikuttaja
  • *****
  • Posts: 7036
  • Gender: Male
    • View Profile
Kansalaispuolue hajosi kahtia
« on: 04. 03. 2018 18:06 »
.

Paavo Väyrysen kansalaispuolue lienee hajonnut kahtia ja kilpailevat puoluehallitukset - mm. Paavon "kansandemokraattinen" puoluehallitus jakavat toisiaan kumoavia tiedotteita

Paavo Väyrysen Kansalaispuolue hajosi kahtia? ”Tässä vaiheessa ei lausuntoja”

3.3.2018 14:14    Paavo Väyrynen pitää tiedotustilaisuuden maanantaina.

Kotimaa

Paavo Väyrysen Kansalaispuolue

"Europarlamentaarikko Paavo Väyrysen Kansalaispuolueen tilanne on juuri nyt äärimmäisen sekava. Kaksi eri ryhmittymää eli Väyrynen tukijoineen ja toisaalta puoluehallitus ovat lauantaina pitänyt omia kokouksiaan ja tehneet toinen toisensa kumoavia päätöksiä.

Väyrynen tukijoineen kertoo pitäneensä lauantaina Kansalaispuolueen vuosikokouksen, jossa Kansalaispuolueen puoluehallitukseen on valittu Väyrysen itsensä lisäksi Seppo Hauta-aho ja Akseli Erkkilä. Tiedote on lähetetty Kansalaispuolueen sähköpostiosoitteesta.

Samassa tiedotteessa he kertovat, että aikaisemmin julkisuuteen tullut Kansalaispuolueen puoluehallituksen kokous, jossa päätettiin Paavo Väyrysen erottamisesta, on laiton. Erottamisesta kerrottiin  Kansalaispuolueen nettisivuilla julkaistussa tiedotteessa .

– Tänään klo 10.30 pidetty hallituksen kokous samoin kuin klo 16.15 alkavaksi ilmoitettu vuosikokous on laiton. Niitä vastaan nostetaan moitekanne ja niiden päätökset pyritään saamaan täytäntöönpanokieltoon, ”väyrysläisten” tiedotteessa sanotaan.

–Kansalaispuolue rp:n vajaalukuinen hallitus on tänään pitämässään laittomassa kokouksessa erottanut tekaistuin perustein Seppo Hauta-ahon ja Paavo Väyrysen puolueen jäsenyydestä. Päätöksellään Sami Kilpeläinen, Piia Kattelus ja Tuula Komsi uhmaavat Helsingin käräjäoikeuden 28.2. tekemää päätöstä, jossa 20.2 pidetyn samalla tavalla laittomasti järjestetyn kokouksen päätösten toimeenpano on asetettu täytäntöönpanokieltoon, tiedote jatkuu."

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/243147-erikoinen-kaanne-paavo-vayrysen-kansalaispuolue-hajosi-kahtia-tassa-vaiheessa-ei

.


« Last Edit: 04. 03. 2018 18:06 by herkkoo »

Vaasalaisia.info - keskustelut

Kansalaispuolue hajosi kahtia
« on: 04. 03. 2018 18:06 »