Author Topic: Viihdeuutiset  (Read 4645 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Viihdeuutiset
« on: 05. 12. 2016 11:11 »
.

Saara Aalto ei useista yrityksistä huolimatta noussut menestykseen Suomessa - miksi? Jotenkin hän vaikuttaa siltä jonka ei "anneta" menestyä Suomessa

Aiemmat kitkeränoloiset kommentit Suomesta täysin ymmärrettäviä

Saara Aalto yllätysvierailulle Suomeen"Brittiläisen laulukilpailu X Factorin finaaliin päässyt suomalaislaulaja Saara Aalto saapuu tänään maanantaina Suomeen. Hän tapaa ihailijoitaan Helsinki-Vantaan lentokentällä. Yle näyttää tapahtuman suorana verkkosivuillaan suorana. Lähetys alkaa klo 13.15.

Kaikki ohjelman loppukilpailuun yltäneet tekevät "kotiinpaluukeikan". Aalto esiintyy tänään maanantaina Helsingissä Senaatintorilla kello 19 ilmaisessa konsertissa. Keikka kuvataan X Factor -ohjelmaan.

– Sijoituksella ei enää oikeasti ole sillä tavalla väliä. Nyt pitää vain nauttia jokaikisestä esityksestä, koska pääsen esiintymään Wembley-areenalle. Sitä on odottanut koko elämänsä, että saisi esiintyä isolla areenalla. Nautitaan vain siitä ja katsotaan, miten käy, Aalto sanoi haastattelussa maanantaina.

Finaali kisataan ensi viikonloppuna Lontoon Wembley-areenalla. Aallon lisäksi finaalissa ovat poikabändi 5 After Midnight ja Matt Terry."

http://yle.fi/uutiset/3-9334949

.

« Last Edit: 05. 12. 2016 11:11 by herkkoo »

Vaasalaisia.info - keskustelut

Viihdeuutiset
« on: 05. 12. 2016 11:11 »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #1 on: 05. 12. 2016 21:09 »

.

Jonkunlainen youtuben "laajennus" youtube televisio

SLUSH

Jani Niipola

    5.12. klo 21:02

"YouTuben televisio" nousi hitiksi - Suomen kautta maailmalleSlushin järjestäjät arvioivat osallistujia olevan vuonna 2016 jopa 17 000.

"Startupeista kasvaa uudenlaisia mediayhtiöitä, jotka eivät aina muuta maailmaa, mutta meitä ne muuttavat.

Kuten monet hyvät startupit, myös Aviv Junnon Neverthink http://neverthink.tv/ sai alkunsa tarpeesta. Junno halusi katsoa YouTubea kuten ennen katsottiin televisiota. Hän ei halunnut joutua perinteiseen tapaan valitsemaan videota videon perään, vaan halusi katsoa videoita samalla kun työskentelee tai tekee jotain muuta.

Se ei oikeastaan ollut edes yritysidea vaan enemmänkin ajatus. Matka startupiksi alkoi, kun Junno mainitsi aiheesta ystävälleen Claus Nurrolle.

”Emme puhuneet startupista, mutta mainitsin ohimennen, että voisinpa katsoa videoita kuten televisiota. Sitten puhuimme jostain muusta. Kaksi viikkoa myöhemmin hän soitti minulle: ’Hei, se ideasi jäi mieleen. Koodasin sen’”, Junno kertoo.

Nurro lähetti Junnolle ensimmäisen version ”YouTube-televisiosta”. Neverthink oli syntynyt.

”Se oli koodarin suunnittelua, hyvin yksinkertainen visuaalisesti. Kymmenen kanavaa, jotka näyttivät satunnaisia YouTube-videoita. Ei mitään ihmeellistä, mutta se ratkaisi ongelmani”, Junno sanoo.

Junno kuitenkin halusi tuotteelle domainin, hän osti Neverthinkin parilla dollarilla ja teki logon vanhasta Nokia-fontista. Taustalla ei siinä vaiheessa ollut kaupallisia kunnianhimoja.

Tutustuttuaan hiottuun versioon, Junno keksi laittaa Neverthinkin esille Product Huntiin eli amerikkalaiselle uusia tuotteita esittelevälle nettisivulle.

”Latasin tuotteen sinne ja jatkoin muita hommia. Tuntia myöhemmin sanoin: holy shit”, hän hehkuttaa.

Kolme minuuttia lataamisen jälkeen Product Huntin tiimi oli nostanut Neverthinkin esittelyyn etusivulle. Se pysyi etusivulla kolme päivää.

”Joku siinä kolahti. Ihmiset rakastivat tuotetta. Sitä kehuttiin Twitterissä, meksikolainen teknologiamedia teki jutun ja sitten soitti iso jenkkimedia.”

”Meillä oli muutamassa päivässä vierailijoita 95 maasta, ja keskimääräinen käyttöaika oli 25 minuuttia.”"

http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/youtuben-televisio-nousi-hitiksi-suomen-kautta-maailmalle-6605046

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #2 on: 07. 01. 2017 11:11 »
.

Eddie the "Eaglesista" tehty elokuva on aina hyvää katsottavaa jossa esiintyi mm. Matti Nykänen (tosin kukaan ei ollut kertonut sitä hänelle)

Matti Nykänen osuudestaan Eddie Edwards -leffassa: "Mukavalta tuntuu"

Matti Nykästä elokuvassa näyttelee Viikingit-sarjasta tuttu Edvin Endre.

"Matti Nykänen muistelee kuulleensa Eddie Edwardsista kertovasta elokuvahankkeesta.

Matti hieman yllättyy kuullessaan, että myös hän esiintyy huhtikuussa ensi-iltansa saavassa Eddie The Eagle -draamakomediassa.

 - Minulta kylläkään kukaan ei ole mitään kysynyt, mutta mukavaltahan tuo tuntuu, Matti naurahtaa.
   
Nykästä elokuvassa esittää Viikingit-sarjasta tuttu Edvin Endre.

Matilla on mukavia muistoja Eddie Edwarsista.

- Hän oli sitkeä kaveri, reipas ja positiivinen. Vaikka miehen tulokset eivät olleet huippuja, ei häntä ihan onnettomana voi pitää. Eddiehän oli olympiatason urheilija, ja hyppäsi myös suurmäestä, seikka mikä ei ihan kaikilta onnistu, Matti muistuttaa."

 

Eddie Edwards muistetaan ensimmäisenä Iso-Britanniaa arvokisoissa edustaneena mäkihyppääjänä.  Matti Nykänen oli 25-vuotias Calgaryn olympialaisten aikaan.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016021621127057_vi.shtml

<a href="http://www.youtube.com/v/0pJEAmlem48?version=3&amp;autohide=1" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/0pJEAmlem48?version=3&amp;autohide=1</a>

https://www.youtube.com/watch?v=0pJEAmlem48

Hyppäämiseen liittyvät vaarat usein unohdetaan - sehän näyttää niin helpolta

Ura päättyi karmealla tavalla - halvaantuneella mäkihyppääjällä tunteikas paluu kisapaikalle

Perjantai 6.1.2017 klo 20.49Lukas Müller halvaantui vuosi sitten lentomäen MM-kisoissa.

"Müller debytoi maailmancupissa maaliskuussa 2009 Lahden normaalimäen kilpailussa sijoittuen 44:nneksi. (AOP)

Testihyppääjänä toiminut Lukas Müller menetti tasapainonsa ilmassa ja rysähti mäkeen 120 metrin kohdalla. 23-vuotias hyppääjä syöksyi maahan noin 100 kilometrin tuntinopeudella.

Müller vietiin heti onnettomuuden jälkeen helikopterilla sairaalaan, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Hän oli halvaantunut selkäydinvamman vuoksi."

http://www.iltalehti.fi/talviurheilu/201701062200050325_tl.shtml

.
« Last Edit: 07. 01. 2017 11:11 by herkkoo »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #3 on: 08. 01. 2017 21:09 »
.

Mielenkiintoista dataa mihin yleverot oikein menee (lyhennelmä, linkissä pitkä juttu kokonaisuudessaan)

Yle-verostasi maksetaan joka vuosi 40 miljoonaa euroa veroparatiiseja käyttävälle yhtiölleYleisradion lähetysverkon myynti lähti Paavo Lipposen hallituksesta ja liikenneministeri Tuula Linnainmaan aloitteesta

"Digitalisointi vaati rahaa, jota Yleisradiolla ei ollut. Vasemmisto oli valmis korottamaan lupamaksuja, oikeisto ei. Investointipankkiiri Björn Wahlroosin Mandatum-pankki alkoi selvittää yhtiöittämistä, samalla kun hallintoneuvostossa jatkettiin kiistelyä.

Suomalaisia televisiolähetyksiä alettiin digitalisoida vuoden 1996 toukokuussa, kun kokoomuslainen liikenneministeri Tuula Linnainmaa esitteli suunnitelman sosialidemokraattien suuren miehen Paavo Lipposen hallituksen iltakoulussa. Moni ministereistä ei todennäköisesti edes ymmärtänyt mistä oli kysymys, sillä suunnitelmasta ei laajemmin keskusteltu ja päätös vain kopautettiin pöytään.

Lopulta syyskuussa 1998 hallintoneuvostossa päätettiin yksimielisesti, että perustetaan yhtiö nimeltään Digigate. Liikenneministeri Linnainmaa lähetti kirjeen, jonka mukaan Yleisradion oli ryhdyttävä ”pikaisiin toimiin digitaalista yleisradiotoimintaa hoitavan tytäryhtiön perustamiseksi sekä laatimaan suunnitelman jakeluverkon yhtiöittämiseksi”.

Suunnitelma kuulostaa yllättävän samanlaiselta, kuin tämän päivän tieverkon yhtiöittämiset.

Digita saa Yle-verot

Digigatesta tuli myöhemmin Digita, jolle siirrettiin Ylen omaisuutta lähetysverkon antennimastoina ja kiinteistöinä 250 miljoonan euron edestä. Yhtiötä ei olisi tarvinnut edes myydä, mutta Ylen johto halusi kassaan rahaa. Vaikka suurin osa vasemmistosta oli vastustanut myyntiä, sitä alkoi järjestellä demaritaustainen Yleisradion toimitusjohtaja Arne Wessberg.

Sonera oli kiinnostunut ostamaan 34 prosenttia Digitasta, mutta koska se ei olisi saanut perustaa televisiokanavaa, yhtiö vetäytyi. Joulukuussa 2000 ranskalainen Télédiffusion de France (TDF) osti 49 prosenttia Digitasta 180 miljoonalla eurolla.Yleisradion toimitusjohtaja Arne Wessberg järjesti lähetysverkon myynnin, nyt hän toimii Digitan hallituksen puheenjohtajana


Yleisradio ja kaupalliset mediatalot maksavat nyt joka vuosi Digitalle lähetysverkon käytöstä 80–90 miljoonaa euroa, Yleisradion osuus on puolet. Ja tuo Digitalle maksettava 40 miljoonaa euroa saadaan tietysti nykyisin lähes yksinomaan kansalaisilta ja yhteisöiltä kerättävällä Yle-verolla. Ylen tulobudjetti vuonna 2016 oli 472,5 miljoonaa euroa, josta Yle-veron osuus oli 461,8 miljoonaa.

Digitan hallituksen puheenjohtajana toimii jo mainittu 73-vuotias Arne Wessberg. Deleten talous- ja rahoitusjohtaja Robert Öhmanin lisäksi muut neljä hallituksen jäsentä ovat FSI:n johtajia.

Jos First State Investments -rahaston nimi tuntuu tutulta, kyseessä on sama taho, joka omistaa 40 prosenttia verokikkailustaan ja hinnankorotuksistaan kuuluisaksi tulleesta sähkönsiirtoyhtiö Carunasta. FSI on perustanut Digitan omistuksia varten Luxemburgiin holdingyhtiön, joka kytkeytyy kahden muun luxemburgilaisen yhtiön kautta samaan holding-yhtiöön, jonka kautta hallinnoidaan omistuksia Carunassa.

Ja mitä tapahtui tulokselle – tilivuotena 2014 yli 80 miljoonan euron liikevaihdolla Digitan liiketulos oli aluksi yli 13 miljoonaa euroa voitollinen. Mutta koska luxemburgilainen yhtiö oli lainannut Suomeen 218 miljoonaa euroa yli kymmenen prosentin korolla, tulos saatiin näyttämään 26,4 miljoonaa euroa tappiota. Digita ei maksanut Suomeen lainkaan yhteisöveroa vuonna 2014.

Vuonna 2015 yli 80 miljoonan liikevaihdolla saatiin jälleen tappiota 24,2 miljoonaa euroa.  Entisestä rahantekokoneesta tuli yhtäkkiä miljoonatappioita tuloksessaan näyttävä yhtiö.

Yleisradio on maksanut jo nyt enemmän vuokraa Digitalle, kuin se itse sai lähetysverkon myynnistä. Vuosittain syntyy kymmeniä miljoonia euroja tappiota lisää verrattuna siihen, että omistus olisi pidetty itsellä.

Rahoitus olisi löytynyt esimerkiksi suomalaisilta eläkesäätiöiltä. Yleisradion eläkesäätiö on käynyt nyt puolestaan muillakin kiinteistöostoksilla, marraskuussa 2016 se osti Kiinteistö Oy Lahden Konserttitalo Oy:n koko osakekannan. Eläkesäätiöissä riittää varallisuutta.

Jotain perheriitaa on Yleisradion ja Digitan välillä kuitenkin syntynyt. Alkuvuodesta 2014 Digita kieltäytyi jakamasta Ylen teräväpiirtokanavia antenniverkossaan ilman eri korvausta, jolloin Yleisradio kääntyi 85 prosenttia kotitalouksista kattavan DNA:n puoleen. Ylen HD-kanavien katsominen vaatii näin uuden VHF-antennin ostamisen niiltä, joilla on vain UHF-antenni eikä kaapelioperaattoria.

Yleisradio näyttää nykyisin entistä enemmän uusintoja ja kohdistaa säästötoimenpiteitä laatukanaviin. Ja se kaikki johtuu kammottavasta virhearvioinnista, joka tehtiin 20 vuotta sitten.

    Lähteenä olleet Yleisradio, Yleisradion eläkesäätiö, Digitan julkaisut, Helsingin Sanomat, Uusi Suomi, Kauppalehti sekä Vesa Sisätön kirja ”Tuhansien mokien maa” (SKS). EDIT 8.1.: Lisätty Kiinteistöyhtiö Technopolis."

http://www.paivanlehti.fi/yle-verostasi-maksetaan-joka-vuosi-40-miljoonaa-euroa-veroparatiiseja-kayttavalle-digitalle/

"Suomalainen tietokirjailija Kari Kallonen , Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n julkaiseman Seura-lehden toimituspäällikkö kirjoittaa Yle-verosta maksettavasta 40 miljoonasta eurosta joka vuosi veroparatiiseihin."Kari Kallonen on kirjoittanut siitä, miten 40 miljoonaa euroa vuodessa valuu Yle-veroa veroparatiisiin

http://mvlehti.net/2017/01/08/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin/

.

« Last Edit: 08. 01. 2017 21:09 by herkkoo »

Vaasalaisia.info - keskustelut

Re: Viihdeuutiset
« Reply #3 on: 08. 01. 2017 21:09 »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #4 on: 16. 01. 2017 18:06 »

.

Positiivisia uutisia painosta

Pin up -malli Sini Ariell painavampana kuin koskaan: "En ole koskaan ollut näin onnellinen"

Maanantai 16.1.2017 klo 19.52

Sini Ariell kertoo Facebookissa uudesta asenteestaan painoaan kohtaan.

    "Pin up -malli Sini Ariell kertoo olevansa sinut painonnousunsa kanssa.
    Kaunotar kertoo olevansa onnellisempi kuin koskaan painavampana."Sini Ariell on sinut itsensä kanssa. (JOHN PALMéN)

"Australiaan muuttanut suomalainen pin up - malli Sini Ariell kertoo tuoreessa Facebook-postauksessaan suhtautumisestaan omaan vartaloonsa. Ariell kertoo, että huomasi pitkästä aikaa vaa'alle noustuaan painonsa nousseen suuremmaksi kuin se on koskaan ollut.

- En ole ikinä ollut mallina näin painava. Kun nousin viikko sitten vaa'alle, olivat numerot sokeeraavia.

Pin up - malli ei kuitenkaan hätkähtänyt painoaan, vaan huomasi olevansa onnellisempi kuin koskaan."

http://www.iltalehti.fi/viihde/201701162200054685_vi.shtml

.


Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #5 on: 23. 02. 2017 16:04 »
.

Kaapeli-tv:ssä uhkaa kanavatarjonta supistua

DNA ja Sonera varoittavat: Suosikkikanavat pimenevät yli miljoonassa kodissa ensi viikollaDNA:n kaapeliverkkoon kuuluu kaikkiaan yli 600 000 taloutta. Soneran verkossa on 500 000 kaapelitaloutta.

"DNA varautuu keskeyttämään Nelosen ja MTV:n vapaasti vastaanotettavien kanavien jakelun kaapeliverkossaan 1. maaliskuuta alkaen toistaiseksi.

Toteutuessaan keskeytys koskisi DNA:n kaapeliverkossa MTV:n Avaa sekä Nelonen Median Heroa, Jimiä ja Liviä.

Elisan mukaan MTV ja Nelonen ovat irtisanoneet kyseisten kanavien jakelusopimuksen myös Elisan kaapeliverkossa. 

Nelosen kanavien jakelusopimus päättyy myös Soneran verkossa kuun lopussa. Mikäli uutta sopimusta ei synny, Jimin, Livin ja Heron näkyminen Soneran kaapeli-tv-verkoissa ja Sonera Viihde laajakaistalla -palvelussa päättyy keskiyöllä kuun vaihteessa."

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/dna-varoittaa-suosikkikanavat-pimenevat-600-000-kodissa-ensi-viikolla/SSqWTpap

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #6 on: 28. 02. 2017 16:04 »

.

Kaj Kunnas irtisanoutui Yleltä"Ylen pitkäaikainen urheiluitoimittaja Kaj Kunnnas on irtisanoutunut työstään. 27 vuoden ura päättyy maaliskuun lopussa. Kunnas kertoo päätöksestään huomenna TV1:llä esitettävässä Inhimillisen tekijän jaksossa.

- 1. huhtikuuta alkaen olen niin sanotusti free agent, nelipäiväistä työviikkoa viime ajat tehnyt Kunnas kommentoi Iltalehdelle."

http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201702282200077915_tw.shtml

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #7 on: 28. 02. 2017 17:05 »
.

Oscar-gaalassa muisteltiin "kuollutta" tuottajaa: "Olen elossa"

Maanantai 27.2.2017 klo 16.26

Oscar-gaalassa nähtiin toinenkin parhaan elokuvan -sähellyksen lisäksi toinenkin ikävä moka.

"Oscar-gaalassa on tapana kunnioittaa edesmenneitä elokuva-alan ihmisiä.

Tänä vuonna yksi muistelluista oli australialainen pukusuunnittelija Janet Patterson. Hänet tunnetaan parhaiten työstään elokuvissa The Piano, Peter Pan ja Far From the Madding Crowd. Patterson todellakin on kuollut, mutta jostain syystä hänen muisteluosuuteensa oli päätynyt australialaisen tuottajan Jan Chapmanin kuva.

- Olen todella loukkaantunut, että minun kuvaani käytettiin hyvän ystäväni Janet Pattersonin sijaan, Chapman kirjoitti Varietylle lähettämässään sähköpostissa.- Olen elossa, hyvinvoiva ja aktiivinen tuottaja."

http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201702272200077416_tw.shtml

.

Vaasalaisia.info - keskustelut

Re: Viihdeuutiset
« Reply #7 on: 28. 02. 2017 17:05 »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #8 on: 02. 03. 2017 16:04 »
.

Merkittäviä mediatapahtumia olleet mm. Ylen ohjelmissa saa estoitta haukkua ihmisiä rumiksi ja studioyleisö taputtaa karvaisia käsiään

Anu Saagim haukkui Maria Veitolaa rumaksi suorassa lähetyksessä – Veitola harmistui studioyleisön reaktiosta: ”Yleisö nauraa ja taputtaa”

"Ylen ajankohtaisohjelma Perjantaissa käsiteltiin viime viikon jaksossa julkisuutta. Studiovieraina suorassa lähetyksessä oli muun muassa Elu24-verkkolehden päätoimittaja Anu Saagim, joka laukoi toimittaja Pekka Vahvasen haastattelussa varsin suoria kommentteja aiheesta. Jakso on katsottavissa Yle Areenassa.

Reilun yhdeksän minuutin kohdalla lähetystä Vahvanen kääntää haastattelun kohuihin, joissa Saagim on ollut mukana. Esimerkkinä toimittaja mainitsee vuoden takaisen Yökylässä Maria Veitola -ohjelman, jossa Saagim oli mukana yhdessä Ristomatti Ratian kanssa.Maria Veitola vieraili Ristomatti Ratilan kotona ohjelmassa Yökylässä Maria Veitola vuonna 2015. Anu Saagimin saapui paikalle yllätysvierailulle

Yökyläjaksosta nousi kohu, sillä Saagim sanoi jaksossa Maria Veitolaa ”rumaksi”. Katsojat saattavat muistaa jakson muun muassa myös siitä, kuinka Maria Veitolan ärsytyskynnys alkaa nousta jo vierailulla Susanna Penttilän vaateliikkeessä, kun Saagim täräyttää, että Veitola kaipaisi lippua kauneusleikkaukseen. Usein sanomisillaan kohauttanut Saagim solvasi muun muassa Veitolan ulkonäköä todeten ruokahalunsa menevän tämän ”hirveän ulkonäön” vuoksi.

Nyt sama kaava toistui Perjantain suorassa lähetyksessä.

– Onhan se ruma, sori, sori, Saagim sanoo lähetyksessä (Ylen) studioyleisön antaessa hänen kommentilleen suosionosoitukset."

http://www.is.fi/viihde/art-2000005097590.html


Perjantai
Anu Saagim ei perääntynyt Maria Veitolan ulkonäön arvostelusta


"Anu Saagim arvosteli vuonna 2016 Yökylässä Maria Veitola -ohjelman nimikkojuontajan ulkonäköä. Perjantain toimittaja Pekka Vahvanen kysyi Saagimilta, mitä mieltä hän on nyt vuoden takaisista kommenteista. Saagim sanoi seisovansa sanojensa takana, mutta kertoi samalla arvostelunsa olleen osin pettymystä ohjelmaan, jossa ei oikeasti kuvattukaan hänen ja Ristomatti Ratian arkea."
https://areena.yle.fi/1-4003301

Samaan aikaan kuitenkin toisaalla:  Kasmir teki johtopäätökset negatiivisesta julkisuudesta ja vetäytyy Tanssii tähtien kanssa kisasta

"Kasmir ulos Tanssii tähtien kanssa -kisasta: ”Tanssit on nyt tanssittu”

"Kasmir ja MTV ovat tiedottaneet laulajan lopettavan suosikkikisan kesken salakuvauskohun vuoksi.
Kasmir ilmoittaa Facebook-tilillään jättävänsä Tanssii tähtien kanssa -kisan kesken. Kasmir kirjoittaa asiasta Facebook-sivuillaan, myös MTV lähetti asiasta tiedotteen medialle.

– Tanssit on nyt tanssittu. Hieno kokemus Tanssii tähtien kanssa jää osaltani lyhyemmäksi kuin toivoin. Olemme ohjelman kanssa yhdessä sopineet, etten enää jatka kisassa eli minua ei nähdä sunnuntain jaksossa mukana. Koemme että viime aikojen julkisuus on koko ohjelmalle ja muille osallistujille liikaa keskittymistä ja tanssimista häiritsevä tekijä. Oli mahtava kokemus saada osallistua kisaan, suurkiitos koko loistavalle ryhmälle, Kasmir kirjoittaa Facebookissa.

Kasmir kiittää kannustajia ja tukijoita saamistaan tsemppiviesteistä.

– Julkisuuden henkilönä ei voi piiloutua medialta tai itseen kohdistuvalta arvostelulta. Yksityisyyden suoja on pienempi. Julkisuus tulee vastaan ja pitää vastaanottaa hyvässä ja pahassa, omalla nimellä, Kasmir kirjoittaa."

http://www.is.fi/tanssiitahtienkanssa/art-2000005110729.html

.

« Last Edit: 02. 03. 2017 16:04 by herkkoo »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #9 on: 25. 03. 2017 04:04 »
.

Se on aina ikävän ja ruman näköistä kun joku siviili  joutuu valtapolitiikan välikappaleeksi esim. euroviisuissa

Euroviisut: Ukraina ei päästä Venäjän edustajaa Kiovaan

Maahantulokiellon syynä on Julia Samoilovan esiintyminen Krimillä järjestetyssä konsertissa."Ukraina on kieltänyt Venäjän euroviisuedustajan Julia Samoilovan pääsyn maahan.

Asiasta on kertonut Ukrainan turvallisuuspalvelun edustaja.

Maahantulo kielletään, koska Samoilova konsertoi Krimillä kesällä 2015.

Venäjä valtasi Krimin Ukrainalta ja liitti sen itsensä kolme vuotta sitten.

Ukrainan mukaan Krimillä vierailevien ulkomaalaisten pitää anoa lupa Kiovasta.

Julia Samoilovan maahantulo kiellettiin kolmen vuoden ajaksi.

Eurovision laulukilpailu järjestetään Kiovassa toukokuussa."

http://yle.fi/uutiset/3-9524381

.


Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #10 on: 18. 05. 2017 21:09 »
.

Jo vuosikymmeniä on ihmisiä askarruttanut se että rikkoiko ex-ylepääjohtaja Hella Wuolijoki tosiaan suorassa radiolähetyksessä Hiski Salomaan levyn "Lännen lokari"

Hella Wuolijoki rikkoo Lännen lokarin
Julkaistu: 9.9.1951

Ohjelmasta: Tervetuloa aamukahville! Yleisradion 25-vuotisjuhla.

Ohjelman tekijät: Toimittaja: Niilo Tarvajärvi

Esiintyjät: Hella Wuolijoki

Toimittaja Niilo tarvajärven suositussa ohjelmassa vietetään radion juhlapäivää. Mitä tapahtuu, kun Hella Wuolijoki saa käsiinsä Hiski Salomaan "Lännen lokari"-levyn ja vasaran?

Hellaa petetään

"Wuolijoki joutuu ohjelmassa pienen pilan kohteeksi. Hän oli aikanaan kyllästynyt Pekka Tiilikaisen Metsäradio-ohjelmassa usein soittamaan Hiski Salomaan Lännen lokariin ja rikkoi savikiekon toimittajien nähden.

Lokarista oli kuitenkin varakappaleita. Niilo Tarvajärvi tarjosi Aamukahvi-ohjelmassaan Wuolijoelle tilaisuuden särkeä levyn toistamiseen.

Iskettyään levyn vasaralla pirstaleiksi Wuolijoki julisti, että toivottavasti levyä ei enää osteta Suomen Yleisradioon.

Saatuaan kuulla, ettei rikottu äänite ollutkaan Lännen lokari, ex-pääjohtaja huudahtaa: "Tämä on kauheata petosta, Pekka saa mamman kädestä!"


http://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/03/26/tarvan-aamukahveilla-juhlittiin-25-vuotiasta-yleisradiota

.
« Last Edit: 18. 05. 2017 21:09 by herkkoo »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #11 on: 05. 08. 2017 20:08 »
.

Kuva "Cheekistä roskalavalla" naurattaa somessa - räppäri jakoi hupaisan otoksen: "Aina ei mee niinku Strömsössä"

Lauantai 5.8.2017 klo 15.00

Räppäri innostui jakamaan kuvan"Kuvassa pahvinen Cheek-hahmo kurkistelee roskalavalta.

- Cheekillä ei taida mennäkään niin hyvin kuin luullaan. Äijä perkele dyykkaamassa, kuvan ottanut nainen kirjoittaa ryhmässä.

Räppäri vaikuttaa huvittuneen kuvasta siinä määrin, että jakoi sen omalla Facebook-sivullaan nauruhymiön kera.

- Aina ei mee niinku Strömsössä, Cheek kirjoittaa."

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201708052200307601_vd.shtml

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #12 on: 11. 08. 2017 14:02 »
.

Kohta VR myydään pikkurahasta veronkiertosaarille  ja Tuntematon sotilaskin kärsinyt pahan imagotappion - mainostetaan Tuntematon vessaharjoja ja rikkalapioita

Tuntemattomasta sotilaasta on tehty vessaharja ja rikkasetti

Aku Louhimiehen ohjaama Tuntematon sotilas -elokuva saa ensi-iltansa 27. lokakuuta. Elokuvan tuotteistaminen on parhaillaan kovassa vauhdissa."Huomiota Tuntematon sotilas on saanut myös varsin reippaasta tuotteistamisesta. Tuntemattomasta sotilaasta on julkaistu esimerkiksi kahvi, minkä lisäksi muun muassa Leijona-kello on liittynyt elokuvan kumppaniksi. Elokuvan keräilyjulisteita myydään 2 750 euron hintaan, ja summalla saa myös nimensä elokuvan lopputeksteihin. Helsingin Sanomat kertoi tällä viikolla, että kova hinta johtuu julisteen "tuotantokustannuksista".

Eilen keskustelu Tuntemattoman sotilaan tuotteistamisesta sai kuitenkin aivan uudet mittasuhteet, kun Sini-siivousketju julkisti kokonaisen Tuntematon sotilas -tuotesarjan. Mukana on muun muassa tiski- ja vessaharjat sekä rikkasetti.

Ei ole yllättävää, että sosiaalisessa mediassa varsin erikoiselta tuntuviin Tuntematon sotilas -tuotteisiin suhtauduttiin hyvin humoristisesti. Monet Twitter-käyttäjät pistivät keskustelun Tuntematon sotilas -siivoustuotteista aivan vitsiksi - elokuvan virallisesta julisteesta muun muassa muokattiin versio, jossa Määtän olalla on aseen sijaan rikkasetti. "http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201708032200302754_tw.shtml

Väinö Linnan poika tyrmää Tuntematon sotilas -tuotteet – vessaharjat ja siivousvälineet viimeinen pisara

"Väinö Linnan poika Petteri Linna ei hyväksy uuden Tuntematon sotilas -elokuvan tuotelanseerauksia. Linna kommentoi asiaa Helsingin Sanomissa. Väinö Linnan perikunta oli julkaissut aiheesta lehdessä myös mielipidekirjoituksen.

Tuntemattoman sotilaan nimissä on julkaistu niin kahvia, kivennäisvettä kuin vessaharjojakin. Linna toteaa, että tuotteilla ei ole perikunnan puolelta minkäänlaista tukea. Hänen mukaansa tuotteita ei olisi hyväksynyt myöskään Väinö Linna itse.

Petteri Linna kuitenkin korostaa, että itse elokuvaprojekti on sujunut hyvässä hengessä.

Linna kertoi päättäneensä kommentoida tuotteita, koska monet tuttavat olivat lähettäneet hänelle kuvia ja ihmetelleet, miten Tuntematon sotilas oli vedetty tällaiseen mukaan. Erityisen sysäyksen olivat antaneet siivoustuotteet.

– Sen jälkeen tuli itselle paljon rapaa, ihmiset kokivat ne todella ala-arvoisiksi, Linna kommentoi Helsingin Sanomissa.

– Oli todella ikävää huomata, että esimerkiksi netissä jo viime perjantaina oli Tuntematon sotilas -kirjan kansi, jossa kiväärin piippu oli korvattu tiskiharjalla."

http://www.savonsanomat.fi/kulttuuri/HS-V%c3%a4in%c3%b6-Linnan-poika-tyrm%c3%a4%c3%a4-Tuntematon-sotilas-tuotteet-%e2%80%93-vessaharjat-ja-siivousv%c3%a4lineet-viimeinen-pisara/1027297

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #13 on: 11. 08. 2017 15:03 »
.

Täällä vielä Tuntematon oheistuote krääsää Tuomas Kilpiniemi‏ @kilpiniemi 3. elokuuta
Vastauksena käyttäjälle @anttirita

"Ei tässä syyllisiä kaivata vaan rikkasettiä ja monitoimimoppia"  #tuntematonsotilas
0 vastausta 1 uudelleentwiittaus 6 tykkäystä

https://twitter.com/anttirita/status/893019141707358214/photo/1

https://www.mtv.fi/lifestyle/koti/artikkeli/somessa-naureskellaan-kampanjatuotteille-ponttoa-voi-nyt-puunata-tuntematon-sotilas-vessaharjalla/6524246#gs.9_DS_mY

 Kulttuuri

Historioitsija tuomitsee: ”Banaaliuden raja on ylittynyt, jos myydään wc-harjoja” – menikö Tuntemattoman sotilaan tuotteistaminen liian pitkälle?Sinituotteen kaakeliharja Tuntemattoman hengessä.

http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005313118.html

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #14 on: 18. 03. 2018 13:01 »
.

Maikkari siirsi katsomo dokkarit kirjautumisen taakse silleen kivasti (viihdeboxien tilaajille näkyy myös)

Toki joidenkin tv-ohjelmien tarkoituskin on tahallaan ärsyttää katsojia mutta silti pakko ihmetellä eikö tv-yhtiöissä järjestetä mitään vihanhallintakursseja tms., nimittäin tuskin missään muussa maassa yritetään koko ohjelman ajan pakkotuputtaa tunnetulle poliitikolle omia omituisia ideologioita melkoisen suvaitsemattomasti, tämä on mahdollista ainoastaan jälkineuvostoliittolais-feministisessä Suomessa ja ehkä Ruotsissa muualla olisi laitettu ohjaajan keskeytykseen "Poikki! Poikki!"


Yökylässä Maria Veitola - Jakso 10: Laura Huhtasaari

"Kausi 3, 10/11. Maria yökyläilee kansanedustaja Laura Huhtasaaren kotona Porissa. Näkemykset politiikasta voivat olla hyvinkin erilaisia, mutta keskustelun lomassa tehdään myös punnerruksia, sovitetaan iltapukua ja leivotaan Masa-Liisaa."https://www.katsomo.fi/sarja/yokylassa-maria-veitola-33006184/jakso-10-laura-huhtasaari-877396  (vaatii tunnukset)

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #15 on: 11. 07. 2018 18:06 »
.

1970 -luvulla sai suomalainen mies olla vielä virallisestikin onnelinen - nykyäänhän  se ei ole enää sallittua

Onnellista miestä näytellyt Harri Tirkkonen on kuollut

Onnellisen miehen pääroolistaan ja monista sivuosarooleistaan muistettu näyttelijä oli 87-vuotias.
näyttelijät11.7.2018 klo 16:59päivitetty 11.7.2018 klo 18:39"Tunnetuimman pääroolinsa elokuvissa Tirkkonen teki insinööri Jaatisena Arto Paasilinnan romaaniin perustuvassa elokuvassa Onnellinen mies (1979).

Hänet muistetaan myös monista sivuosarooleistaan (siirryt toiseen palveluun) mm. elokuvissa Ulvova mylläri, Manillaköysi, Pedon merkki ja Mommilan veriteot 1917.

Tirkkonen näytteli myös Rannanjärveä kaksiosaiseksi tv-elokuvaksi tehdyssä Häjyt-filmatisoinnissa vuonna 1978."

Onnellinen mies on kokonaan katsottavissa Elävässä arkistossa

https://yle.fi/uutiset/3-10299825

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #16 on: 13. 07. 2018 12:12 »
.

Borat elokuvan kyläläiset ottivat hiukan pulttia kun heitä oli kuvattu "dokumenttiin" ja eräs heistä kyläseppä väittää ettei ole koskaan esiintynyt gynekologina

Glod villagers get angry after being asked about Borat

<a href="http://www.youtube.com/v/vLeaVbyCTyc?version=3&amp;autohide=1" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/vLeaVbyCTyc?version=3&amp;autohide=1</a>

Borat (elokuva)

"Borat on Larry Charlesin ohjaama ja Sacha Baron Cohenin tähdittämä yhdysvaltalainen komedia vuodelta 2006.

Elokuva on pseudodokumentti Cohenin esittämästä fiktiivisestä kazakstanilaisesta toimittajasta Boratista, joka lähetetään Yhdysvaltoihin kuvaamaan dokumenttielokuvaa maansa kansalaisia varten.

Suurin osa elokuvan kohtauksista, joiden kerrotaan tapahtuvan Kazakstanissa, on kuvattu Romaniassa ja monet elokuvan "kazakkia" puhuvista hahmoista puhuvat todellisuudessa romaniaa. Useimmat kohtauksista ovat käsikirjoittamattomia ja suurin osa henkilöistä ei ole näyttelijöitä (pois lukien Borat, Azamat, Pamela Anderson, afroamerikkalainen prostituoitu ja Boratin perheenjäsenet). Sacha Baron Cohen puhuu elokuvassa hepreaa, Azamatia esittävä Ken Davitian armeniaa. He myös käyttävät eri slaavilaisista kielistä väännettyjä sanontoja.

Julkaisun jälkeen

Borat aiheutti mediassa laajan keskustelun. Monien mielestä aihe loukkasi vähemmistöjä ja Venäjällä viranomaiset jopa kielsivät elokuvan esittämisen, vaikka sallivatkin sen myynnin. ]Jotkut Yhdysvaltojen juutalaiset väittivät elokuvan olevan juutalaisvastainen, johtuen kohtauksesta, jossa Borat ja Azamat väittävät juutalaisten muuttuneen torakoiksi ja alkavat heitellä niille rahaa.

Elokuva joutui myös oikeustoimiin romanialaisen Glodin kylän kanssa, jossa elokuva oli kuvattu. Romanialaiset väittivät tulleensa petetyiksi, sillä he kuvittelivat, että kyseessä todella oli aito dokumenttielokuva. Ottaessaan vastaan Golden Globea parhaasta miespääosasta komedia/musikaali elokuvassa, Sacha Baron Cohen kiitti "kaikkia elokuvanteossa mukana olleita, jotka eivät ole vielä haastaneet häntä oikeuteen."


RedHunter
1 vuosi sitten
Kazakhs don't even look like Borat or Romanians LOL They have Asian features!


amer a3a2
8 kuukautta sitten
these are gypsies not ethnic romanians.


HeathenWays
1 vuosi sitten
I dont think these are Romanians  i have some friends from Romania and they dont ''look like this''.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Borat_(elokuva)

https://www.youtube.com/watch?v=vLeaVbyCTyc

.
« Last Edit: 13. 07. 2018 13:01 by herkkoo »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #17 on: 19. 07. 2018 08:08 »
.

Suomi-Areena -hymistelytilaisuteen uhataan tuoda myös kriittisiä kansalaisryhmittymiä ns. VarjoAreenaan

Kansa tulee kylään SuomiAreenaan
Julkinen · Järjestäjä: Varjoareena

Tiedot
KANSA TULEE KYLÄÄN SUOMI-AREENAAN: KOOLLEKUTSU MIELENILMAISUUN 19.7.

"Suomi-Areena on 16.-20.7. Porissa järjestettävä yhteiskunnallinen kesätapahtuma, jolloin valtakunnan taloudellinen ja poliittinen eliitti vaeltaa paistattelemaan studiovalaisimien ja kesäauringon loisteeseen. Tapahtuma on medianäkyvyydeltään ainutlaatuinen tilaisuus nostaa esille tärkeäksi koettuja asioita. Ikävä kyllä viime vuosina Suomi-Areena on kehittynyt samanmielisen talouseliitin keskinäiseksi hymistelyksi, jossa laaja-alaisempi kansalaiskeskustelu on loistanut poissaolollaan. Tähän selvään puutteeseen aiomme nyt osaltamme vastata.

19.7. klo 10.15 tapahtumassa järjestetään Esko Ahon(!?) juontama paneelikeskustelu työttömyydestä ja työvoimapulasta. Panelisteina toimivat uusliberalistista talouseliittiä edustavat, EK:n jäsenenä ja henkilöstövuokrausfirma Baronan liiketoiminnan toimitusjohtajana toimivat Minna Vanhala-Rauhanen ja Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen. Mausteeksi keskusteluun on tuotu myös SDP:n kansanedustaja Lauri Ihalainen.

Tuossa tapahtumassa me koollekutsujat viemme viestin keskustelun siltä osapuolelta, jonka edustajaa ei ole kutsuttu mukaan keskusteluun: työttömiltä. Samalla aiomme osoittaa mieltä Sipilän hallituksen viimeisintä työttömien kuritustoimenpidettä, eli Aktiivimalli 2:a vastaan. Aktiivimalli 2 rankaisee työttömiä ja lisää työttömien jo ennestään kohtuuttomia velvotteita – siitäkin huolimatta että työministeri Lindströmin kertoman mukaan hallituksella ei ole minkäänlaisia arvioita sen työllisyys- tai kustannusvaikutuksista. Näin vastuutonta ja ylimielistä on uusliberalistinen politiikka Suomessa vuonna 2018. Tilanne on lievästi sanottuna sietämätön.

Aktiivimalli ja yhteiskunnassamme alati kovenevat arvot olisivat ansainneet yhteiskunnallisessa kesätapahtumassa ansainnut oman tilaisuutensa. Koska sellaista ei ole, niin me järjestämme sen nyt itse. Tarkoituksemme on saada päättäjät ja vaikuttajat kuuntelemaan tavallisia ihmisiä ja osallistua keskusteluun, työttömien ja muita asiaa koskevien näkökulmasta."

https://www.facebook.com/events/1976425306001984/

Varjoareena-kansanliike arvostelee Porin SuomiAreenaa työttömien sivuuttamisesta – seuraa mielenilmausta suorana

"Joukko mielenosoittajia kokoontuu Porin Etelärannassa torstaiaamuna. Koollekutsujien mielestä SuomiAreena on ajautunut liian kauaksi juuriltaan."

https://yle.fi/uutiset/3-10310821

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #18 on: 20. 07. 2018 19:07 »
.

Ruotsin valtion suurinta televisiohistoriaa tehtiin nyt - Suomessa

Ruotsin valtio-omistaja älähti Telian Bonnier-kaupasta: ”Syvästi ongelmallista”"Teleoperaattori Telian tänään julkistama Bonnier Broadcastingin osto on herättänyt voimakkaita reaktioita Ruotsissa.

Kaupan nähdään lisäävän voimakkaasti median keskittymistä. Kriitikoiden mielestä pahinta siinä on kuitenkin se, että valtiolla on kaupan jälkeen erikoisen vahva asema länsinaapurin mediakentässä.

Se hallinnoi jo yleisradioyhtiö SVT:tä. Valtio omistaa Teliasta 37 prosenttia, joten se tunkee nyt väkevästi myös yksityiselle puolelle. Kaupassa mukana oleva TV4 on Ruotsin suurin yksityinen tv-kanava.

Selväksi on käynyt, että Telia toimi vastoin istuvan hallituksen tahtoa. Hallitus ei lähtenyt kuitenkaan estämään kauppaa – vielä.

–Olen koko prosessin ajan sanonut yhtiön johdolle, että median monimuotoisuus on tärkeää ja että valtiolla ei pitäisi olla mitään kunnianhimoja omistaa markkinavetoista televisiota, sanoo sosiaalidemokraatteja edustava elinkeinoministeri Mikael Damberg."

https://www.uusisuomi.fi/raha/254303-ruotsin-valtio-omistaja-alahti-telian-bonnier-kaupasta-syvasti-ongelmallista

-

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #19 on: 30. 10. 2018 16:04 »
Andy McCoy on aina mielenkiintoinen henkilöytymä jolle sattuu ja tapahtuu

Andy McCoy haukkuu Anu Saagimin lyttyyn uutuuskirjassa – raivoisa yhteenotto Big Brother -talossa sai kupin nurin: ”Sillon multa palo pinna”

  "Andy McCoy avautuu Lamppu Laamasen uutuuskirjassa Big Brother -talon tapahtumista. Tuolloin Anu Saagim sotki hänen taulunsa ja sai aikaan valtavan kahakan.

Vuonna 2013 Suomessa esitettiin ainoa julkkis Big Brother, jossa nähtiin suomalaisia kuuluisuuksia eri aloilta. Big Brother -taloon asteli tuolloin muun muassa tosi-tv-tähti Niko Saarinen, laulaja Frederik, missi Sara Sieppi, selvännäkijä Claudia Eve, virolaiskaunotar Anu Saagim sekä muusikko ja Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoy.

McCoyn taival BB-talossa ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitellusti. Jo reilu viikko kisan alkamisen jälkeen nähtiin selkkaus, joka nousi otsikoihin ja aiheutti valtavan kohun.

Tuolloin Andy McCoy maalasi hyväntekeväisyyskauppaa varten taulun, jonka Anu Saagim ja Claudia Eve päätyivät yllättäen sotkemaan. Tapausta käsitellään tuoreessa Lamppu Laamasen kirjassa Andy – Rock’n’roll Star.

Kirjassa kerrotaan, kuinka Saagim teki tauluun sormenjälkiä, sillä uskoi, ettei McCoy edes huomaisi, että joku lisännyt jotain hänen abstraktiin teokseensa. Myös Eve lisäsi tauluun oman jälkensä.Andy McCoy maalasi Big Brother talossa taulun, joka oli tarkoitus myydä hyväntekeväisyyskaupassa. Anu Saagim ja Claudia Eve kuitenkin sotkivat taulun.

Kun McCoy huomasi, että hänen tauluaan oli peukaloitu, alkoi valtava riita.

– Mitä vi***a sä oot tehnyt, Andy huusi lisäten, että koko taulu oli pilalla.

IS kertoi syksyllä 2013, että McCoy raivostui täysin, ryhtyi väkivaltaiseksi ja uhkasi ”vetää lättyyn” Saagimia ja tämän silloista aviopuoliso Ristomatti Ratiaa. Muut asukkaat säikähtivät rokkarin kiivasta raivokohtausta ja Big Brother 24/7 -palvelu jouduttiin sulkemaan yön tunteina talon kuumentuneen tilanteen vuoksi.

– Kohta lentää flinda daijuun, McCoy raivosi Saagimille.

Rokkari poistettiin välikohtauksen ja väkivaltaisen käytöksensä vuoksi BB-talosta vain 10 vuorokautta ohjelman alkamisen jälkeen. Tilannetta puitiin runsaasti sekä BB-talossa että sen ulkopuolella. McCoy kuitenkin pysyi vaitonaisena tapahtumista. Nyt hän kertoo kirjassaan, miten koki taideteoksensa sotkemisen ja välikohtauksen tv-ohjelmassa. Muusikko ei edelleenkään sulata Saagimin käytöstä.

– Anu Saagim Big Brother Housessa... Vi**n urpo tuli sotkee mun taulun. Sillon multa palo pinna. Se oli kai sen urpon kosto siitä, ettei ne saanu lisää viinii ja mä sain. Mä sanoin, ett ne on saanu jo tarpeeks, McCoy kertaa tapahtumia.

McCoyn mukaan maalaus on henkilökohtainen asia.Anu Saagim tökki sormenjälkiä McCoyn tauluun

McCoyn mukaan hän keskusteli asiasta myöhemmin myös Ristomatti Ratian kanssa, joka ei myöskään hyväksynyt silloisen vaimonsa tekosia. Ratia kommentoi tilannetta tuoreeltaan syyskuussa 2013 myös IS:lle ja tuomitsi Saagimin puuhat jyrkästi.

– Olen Andyn kanssa aivan samaa mieltä. Toisten taideteoksia ei pidä mennä sotkemaan, eikä noin saa tehdä, Ratia sanoi tuolloin."McCoy ei edelleenkään sulata Anu Saagimin käytöstä BB-talossa

https://www.is.fi/viihde/art-2000005881522.html


Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #20 on: 02. 11. 2018 13:01 »
Ylessä meneillään mullistuksia

SK: Suosikkijuontaja Jari Korkki on irtisanottu - Yle ei kommentoi syytä

Tänään klo 14:53
Suoman Kuvalehti kertoo, että Ylen kokenut politiikan toimittaja Jari Korkki on irtisanottu lokakuun lopussa.Ylen toimittaja Jari Korkki veti pitkään Ykkösaamua.

"A-studiossa on käynnissä suuria muutoksia. Ohjelman pitkäaikainen toimittaja Kirsi Heikel lopettajaa ohjelman juontamisen, ja on ollut koko syksyn palkattomalla vapaalla. Vuoden alussa hän siirtyy politiikan toimittajaksi.

A-studion ydintiimistä myös esimerkiksi journalisti Markus Liimatainen on siirtynyt YLe Luonnon tuottajaksi.

Jo aiemmin vuosina 2017-2018 A-studion on jättänyt melkoinen kaarti juontajia: Jan Andersson, Johanna Vesikallio ja Susanne Päivärinta. Päivärinta siirtyi lähtönsä jälkeen Iltalehteen."

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/fc20bcb1-4cca-4b6f-b73d-c319676c2885_vd.shtml

"Ylen keskusteluohjelmat ovat muuttaneet vuosien varrella useasti muotoaan.

Teemaillat ovat saaneet myös kritiikkiä voimakkaasta vastakkainasettelusta. Niitä on irvailtu myös ”Ylen huutoilloiksi”."

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/ylessa-kuohuu-taas-suosikkijuontaja-jattaa-a-studion-ykkosaamun-juontajalle-potkut-teemailtoja-uhkaa-lopetus/?show_modal=modal-login&shared=1047701-2c5ddd60-4


« Last Edit: 02. 11. 2018 13:01 by herkkoo »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #21 on: 07. 12. 2018 05:05 »
Yksi erikoisuuksia linnanjuhlilla oli kantaa itse ampumansa seepran nahkaa asusssaan

Tv:stä tuttu Marjaana asteli Linnan punaiselle matolle kantaen seeprasta tehtyä laukkua – ampui eläimen itseMarjaana Valkeinen asteli Linnaan laukussa, joka oli tehty seeprannahasta

Marjaana Valkeinen asteli Linnaan laukussa, joka oli tehty seeprannahasta.

"Sparrauspalvelu Kasvu Openin Uljas Valkeinen ja hänen puolisonsa Marjaana Valkeinen juhlivat Suomen itsenäisyyttä Presidentinlinnassa. Kasvu Open palkittiin presidentin myöntämällä Kansainvälistymispalkinnolla marraskuussa. Kansainvälistymispalkinto on vuosittain myönnettävä tunnustus suomalaisille, kansainvälisesti menestyville yrityksille ja niiden taustalla vaikuttaville yhteisöille.

Keuruulaiset Valkeiset ovat kertoneet  Aamulehden  haastattelussa ottaneensa asuissaan huomioon pariskunnan yhteisen harrastuksen, metsästyksen. Marjaana Valkeisen laukku onkin valmistettu seeprannahasta. Valkeinen kertoi Aamulehdelle ampuneensa seepran itse Etelä-Afrikassa."Marjaana Valkeinen kuvattuna vuonna 2004

https://www.is.fi/linnanjuhlat/art-2000005924335.html
« Last Edit: 07. 12. 2018 06:06 by herkkoo »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #22 on: 07. 12. 2018 10:10 »
Ikäviltä kulttuuriväkivaltaisuuksilta ei myöskään vältytty linnan juhlilla kai se nyt on tätä kulttuuri nykyaikaa

Ja kuten nykyaikana usein on tapana vedetään mukaan täysin ulkopuolisia syytettäväksi ilman syytä

Draamaa Linnan juhlissa – pääministerin avustajan puoliso kävi Touko Aallon kimppuun
Tänään klo 11:08 (muokattu klo 12:10)
Myös perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen poistettiin Presidentinlinnasta.

"Illan aikana Linnan juhlissa nähtiin myös väkivaltainen välikohtaus, kun pääministeri Juha Sipilän (kesk) EU-asioiden erityisavustajan, ex-europarlamentaarikko Riikka Pakarisen puoliso Eemeli Mäkinen kävi vihreiden entisen puheenjohtajan Touko Aallon kimppuun.Riikka Pakarinen ja puolisonsa Eemeli Mäkinen kuvattuna torstaina Linnan juhlissa

Pakarisen puoliso yritti haastaa riitaa Aallon kanssa, jolloin lähellä olleet muut Linnan juhlien vieraat tulivat väliin. Paikalla oli Iltalehden tietojen mukaan ainakin vihreiden kansanedustaja Emma Kari, joka sai tilanteen tiimellyksessä Pakarisen aviomiehen lasissa olleen viinin päälleen.

Riidan haaston syy jäi tapahtumaa sivusta seuranneille epäselväksi.

Pakarisen puoliso poistettiin välikohtauksen jälkeen Presidentinlinnasta.

Saman kohtalon koki Iltalehden tietojen mukaan myöhemmin myös perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen.

– En käsitykseni mukaan ollut osallisena kyseisessä kärhämöinnissä. Olin kuitenkin vaimoni kanssa tapahtumahetkellä huoneessa. En valitettavasti tiedä tarkemmin kärhämän syntymissyytä, Immonen kommentoi Iltalehdelle perjantaina.

Immonen kommentoi myös poistamistaan Linnan juhlista.

– Ei minua käsitykseni mukaan ole poistettu, hän viestitti."

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b956c28b-4286-4558-9aba-6892c48690cf

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #23 on: 11. 06. 2019 18:06 »
Varteenotettavaa kilpailjaa Netflixille on odotettu ja jos Disney aloittaa oman suoratoistopalvelunsa siitä tulee merkittävä kilpailja

Disney Plus haastaa Netflixin

"Disneyn uuden suoratoistopalvelun tulemisesta on tiedetty jo puolisen vuotta, mutta vastikään selvisi pari tärkeää Disney Plus -faktaa.

Disney ilmoitti ensinnäkin julkaisupäivän. Disney Plus tulee kuluttajien iloksi 12. marraskuuta tänä vuonna. Tämä on kuitenkin vain Yhdysvaltojen julkaisupäivä, eikä muusta maailmasta tai Suomesta ole vielä kerrottu tarkempia tietoja. Sen verran tiedetään, että Länsi-Eurooppaan ja Aasian maihin Disney Plus laajenee vielä vuoden 2019 aikana, ja laajeneminen jatkuu vuoden 2020 alkupuolella. Mihin maihin ja milloin, sitä ei vielä kerrota. Asiaa mutkistaa se, että eri maissa on erilaisia sopimuksia Disney-sisällön oikeuksista.

Toinen kiinnostava uusi seikka on palvelun hinta. Kuukausimaksusta ei puhuttu ensimmäisen julkistuksen yhteydessä, mutta jo silloin asiantuntijat arvelivat, että Yhdysvalloissa hinta olisi niinkin vähän kuin viitisen dollaria. Tämä oli oikeansuuntaista spekulaatioita, sillä Disney Plus on todellakin suorastaan halpa: kuukausimaksu on vain 6,99 dollaria eli hieman yli kuusi euroa. Sisällön laajuuden huomioon ottaen hinta on todella kilpailukykyinen.

Sisältöähän nimittäin ennakkotietojen mukaan Disney Plus tarjoaa hulppeasti. Sieltä voi katsoa Marvel-leffoja, Star Warsia, Pixaria sekä vaikkapa National Geographicia. Ja tekeillä on myös valtava määrä alkuperäissisältöä sekä elokuvina että televisiosarjoina. Luonnollisesti palvelu sisältää myös satoja Disneyn klassikkoleffoja ja televisiosarjoja yhtiön valtavasta arkistosta.

Netflix on ollut pitkään ykkönen suoratoistomarkkinoilla, mutta nyt voisi kuvitella, että Netflixin johdossa seurataan huolestuneena, mitä tapahtuu vuoden loppupuolella. Netflixin kuukausimaksu on halvimmillaankin selvästi kalliimpi kuin Disney Plus. Jos ottaa Netflixin perheversion, se maksaa tällä hetkellä 13,99 euroa eli tuplasti sen, mitä Disney Plus.

Netflixilläkin on tietenkin valtavasti alkuperäissisältöä, mutta voi olla että se jää määrässä Disneylle jälkeen. Jos hintakin on selvästi halvempi, niin on helppo tehdä päätös siirtyä Netflixistä Disneyn käyttäjiksi."

https://www.episodi.fi/artikkelit/disney-plus-haastaa-netflixin-kumpi-voittaa/

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #24 on: 31. 08. 2019 03:03 »
The Great Escape (Suuri Pakoretki 1963) on näiden elokuva glitchien metsästäjän aarreaitta yksi blooperssi on esim. kohta jossa selvästi näkyy sodanjälkeisen ajan tv-antenni

Muita ihan siviilinkin silmiin osuvia on mm. brittiläinen (60-lukulainen!) Triumph moottoripyörä joita tuskin sodanaikaisessa Saksassa juuri oli ainakaan Saksan armeijan käytössä

"Factual error: As Steve McQueen is making his 'great escape', he drives his motorcycle through a gap which a chasing motorcycle and sidecar can't squeeze through, so it crashes. Cut to a crane shot of the retreating McQueen racing into the distance. Keep your eye on the left of frame and into view, on top of a building, is a distinctly un-1940s TV aerial. It's there for a full 7 seconds."

https://www.moviemistakes.com/film562/page2

<a href="http://www.youtube.com/v/6zwW7iWinrk?version=3&amp;autohide=1&amp;start=105" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/6zwW7iWinrk?version=3&amp;autohide=1&amp;start=105</a>

https://www.youtube.com/watch?v=6zwW7iWinrk&feature=youtu.be&t=1m45s

Suuri pakoretki

"Suuri pakoretki (The Great Escape) on John Sturgesin ohjaama, tositapahtumiin perustuva klassikkoelokuva vuodelta 1963. Se kertoo toisen maailmansodan aikana tapahtuneesta suuresta sotavankien pakoyrityksestä Stalag Luft III:n pakovarmana pidetystä vankileiristä. Elokuvan tapahtumien aikavälejä ja kestoa on nopeutettu, jotta tarina kulkisi vauhdikkaammin, mutta itse paon yksityiskohdat ovat erittäin lähellä niiden todellista kulkua.[1] Rooleissa nähdään muun muassa Steve McQueen ja Charles Bronson sekä Donald Pleasence, joka oli oikeastikin ollut sotavanki. Elokuvan hahmoista osa perustuu oikeisiin ihmisiin, kun taas loput ovat yhdistelmiä eri ihmisistä.

Elokuva perustuu vankileirillä vankina olleen Paul Brickhillin kirjaan, ja elokuvakäsikirjoituksen siitä kirjoittivat W.R. Burnett, Walter Newman ja James Clavell, joka oli itse ollut vankileirillä. Elokuva sai Oscar-ehdokkuuden parhaasta leikkauksesta, mutta sen voitti Harold F. Kress elokuvasta Näin valloitettiin Villi Länsi.

Steve McQueen teki suurimman osan stunteistaan moottoripyörällä itse. Hän jopa näytteli omaa roolihahmoaan moottoripyörällä takaa-ajanutta saksalaista sotilasta."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suuri_pakoretki

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #25 on: 14. 03. 2020 14:02 »

Karanteenin voi viettää mukavastikin tai sitte ei

Mervi Kallio joutui yhteen toimittajauransa vaikeimpaan paikkaan AustraliassaMervi Kallio kärsi F1-pomojen ylimielisyydestä

"Mervi Kallio joutui yhteen toimittajauransa vaikeimpaan paikkaan perjantaiaamuna Australian aikaa. Mitään virallista ilmoitusta ei ollut tullut F1-kauden avauskisaan peruuttamisesta, joten Kallio yritti udella sitä MTV:n suorassa Formulasirkus-lähetyksessä.

Esimerkiksi Haas-tallipäällikkö Günther Steiner valehteli Kalliolle suoraan haastattelussa. Hän väitti, ettei tiedä, mitä tulee tapahtumaan, vaikka oli itse ollut edeltävänä iltana tekemässä päätöstä kisan peruuttamisesta.

– Minulla ei ole uutisia. En tiedä, mitä tulee tapahtumaan, Steiner sanoi silti MTV:n lähetyksessä.

Talleista vain Red Bull, AlphaTauri ja Racing Point olivat valmiit kisaan.

Iltalehti sai Kallion kiinni Singaporesta, jossa hän odotteli paluulentoa Suomeen. Edessä on työnantajan sääntöjen mukaan kahden viikon karanteeni, jonka suosikkitoimittaja aikoo viettää hiihdellen Lapissa."

https://www.iltalehti.fi/formulat/a/51b38cdd-d24e-468f-8c2d-2480795aa9d0

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7048
 • Gender: Male
  • View Profile
Re: Viihdeuutiset
« Reply #26 on: 21. 06. 2020 17:05 »
Eurooppa 3 -yhtyeen V. V. Riihiluoma menehtynyt 52-vuotiaana

"Kuolinsyyksi epäillään sairaskohtausta.

Eurooppa 3 muistetaan erityisesti vuoden 1989 hittikappaleestaan Älä unohda minua. Yhtyeessä soittaa veljesten lisäksi myös muun muassa Panun Petteri-poika. 2000-luvulla harvakseltaan musiikkia julkaissut yhtye oli kuitenkin työskennellyt kevään mittaan uuden tuotannon parissa.

– Se on vähän surullista, Vesa oli ollut juuri tekemässä uutta levyä, se oli melkein valmis. Se jäi nyt äärimmäisen surullisesti kesken, Panu Riihiluoma toteaa.

Hän on kuitenkin onnellinen V. V.:n jättämästä muistosta.

– Vesan kappaleiden ansiosta hänestä jää elämään tämä musiikki."

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/61de76af-76cf-4f94-9127-205d5e53c7c2


<a href="http://www.youtube.com/v/Y7Q7kZVUW8c?version=3&amp;autohide=1" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/Y7Q7kZVUW8c?version=3&amp;autohide=1</a>

https://www.youtube.com/watch?v=Y7Q7kZVUW8c

Vaasalaisia.info - keskustelut

Re: Viihdeuutiset
« Reply #26 on: 21. 06. 2020 17:05 »