Author Topic: Maalahden esittely  (Read 1804 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vito

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 930
  • View Profile
  • Näytä email osoite
Maalahden esittely
« on: 11. 10. 2012 17:05 »
Maalahti on itsenäistynyt valtio (v.1906), jonka pinta-ala on 974,61 km², väestötiheys 0.058 asukasta/km², 0.126 eläintä/km². Maalahden pinta-alasta noin 75% käytetään Maalahden limpun viljelemiseen.

 Sijainti ja asukasluku

Maalahti on pieni syrjäinen saari Suomen ja Venäjän rajalla. Sen asukasluku vaihtelee vuosittain 10-20 henkilön paikkeilla (mikäli eläimet lasketaan mukaan). Jotta maalahtelaiset saisivat olla rauhassa omassa kylässään, on Maalahteen vain ja ainoastaan mahdollista päästä joko traktorilla tai lauttaa vetävillä hevosilla. Tästä johtuukin Maalahden perin alhainen asukasluku. Mikäli Maalahteen yritetään päästä jollain muulla konstilla, kuin edellä mainituilla, saapuu vieras epämaalahteen, jossa on vain jalkapallokenttä, epäpeltoja, ja epäkauppa.


Kielet

Maalahdessa suomen puhuminen on jyrkästi kiellettyä (maalahtelaisia voidaan kesyttää puhumalla niille tarpeeksi suomea, mutta niiden on kotikylässään jopa vaarallista esiintyä kesytettyinä) ja tähän rikkeeseen syyllistyneiden päältä ajetaan välittömästi traktorilla. Maalahtelaiset puhuvat (jos puhuvat) ilmein/elein ja kylän viisaimmat saattavat jopa osata hieman ruotsia.

Maalahden limppu ja lisääntyminen

Maalahden pieni asukaslukumäärä saattaa myös johtua siitä, että Maalahden naarailla on rehevä varsin runsas karvoitus (naamassakin), eivätkä Maalahden urokset ehdi paritella naaraiden kanssa, sillä he poimivat päivät pääksytysten Maalahden limppua pusseineen pellosta.

Valuutta ja eläimistö

Maalahdessa maksetaan ostokset erilaisilla hyötykäyttöesineillä, kuten Maalahden limpulla sekä oravan ja muiden eläinten nahoilla. Mitään virallista/yhteistä valuutta ei Maalahdessa ole. Maalahden asukkaista noin 50% on eläimiä, ja noin 15% Maalahden nisäkkäistä syntyvät munista, joista maalahtelaiset saavat usein maistuvan aamupalan.

Talot ja asuminen

Talot Maalahdessa ovat usein hevosen ulosteesta ja heinästä rakennettuja. Rikkaimpien taloissa on myös nähty tukipuita. Kesytetyillä Maalahtelaisilla saattaa olla samankaltaiset talot, kuin normaaleilla ihmisillä pienissä kylissä. Kesytetyiden maalahtelaisten talot tuleekin tästä syystä olla hyvin piilotettuja, koska keskiverto kyläläinen saattaa säikähtää normaalin näköistä taloa ja luulla sitä viholliseksi tai ravinnoksi. Vaikka kesytetyt maalahtelaiset elelevätkin melko samanlaista elämää kun muut kyläläiset, saattaa heillä olla jotain Maalahden rajan yli salakuljetettuja ylellisyyksiä. Tietokone tästä on varmasti osuvin esimerkki. Televisiosta maalahtelaiset eivät ole kuullutkaan, eivät edes kesytetyt. Kesytetyiden maalahtelaisten tietokoneessa ei ole internet-selainta, vaan pelkästään pelejä. Onkin yleistä, että kesytettyä maalahtelaista on vaikea saada irti mahdollisesta tietokoneesta ja tämä onkin aivan ymmärrettävää, kun ajattelee sitä ympäröivää elinympäristöä.

Maalahden tunnetuin henkilö: Katarina
"Joko sinä olet väärässä, tai meillä on näkemysero!".

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7105
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Maalahden esittely
« Reply #1 on: 09. 04. 2016 21:09 »

.

Ja mä kun luulin että Maalahdessa kaikkien nimi on moonika tai uulof

.