Strømpris Kalkulator | Forbrukslån Test | Svensk Godteri | Beste Eiendomsmegler 2018 | Behandlingsforsikring | Alarm | Kredittkort i Utlandet | Billigste Mobilselskaper
Home / Tapahtumat / Improvisaatiokoulutusta Vaasassa

Improvisaatiokoulutusta Vaasassa

IMPROWASATION-FESTIVAALILLA

IMPROVISAATIOKOULUTUSTAI

Vaasassa järjestetään ImproWasation-festivaali 14.-16. lokakuuta. Festivaalin aikana nähdään improvisaation kärkinimiä Suomesta ja Pohjois-Amerikasta. Esitykset ja koulutukset ovat avoimia kaikille.

Yökerho Fontanassa nähdään kaksi improvisaatioklubi-iltaa, sekä perjantaina että lauantaina. Perjantaina lavalle nousevat suomalais-amerikkalainen impropari Kaisa Kokko & Trent Pancy, vaasalainen Intopiukeet sekä festivaalin vastuuopettajien kokoonpano. 

Lauantain klubi-illassa yleisöä viihdyttävät helsinkiläisryhmät ITU Impro ja IMP sekä kansainvälinen The ImprovAcademy Ensemble. Klubit alkavat kello 21.00.

Esitysten lisäksi ImproWasation on 13 improvisaatiokurssia. Kurssit sopivat alkajista edistyneisiin. Kurssikattaus on musikaali-improvisaatiosta liike- ja runoimprovisaatioon. 

Kouluttajista nimekkäin on Kanadasta saapuva improvisaatioguru Shawn Kinley, joka on opettanut ja esiintynyt yli 50 maassa 35 vuoden aikana. Kurssit järjestetään TaiKonin tiloissa kasarmialueella.

ImproWasation-tapahtuman tuottaa ja järjestää Improvisaatioteatteri Intopiukeet. Intopiukeet tunnetaan erityisesti Vaasan alueella osaavana improvisaation tekijänä. Intopiukeet ovat tehneet niin lyhyen formaatin viihdeimprovisaatiota kuin myös draamallisempaa kokoillan improvisaationäytelmää. 

Intopiukeet esiintyvät festivaalilla klubi-illan lisäksi myös improvisoidulla satunäytelmällä. Mikä-Mikä-Satu alkaa sunnuntaina kello 16.30 TaiKonin teatteritilassa.

ImproWasation-festivaalin mahdollistaa Etelä-Pohjanmaan rahastolta saatu apuraha.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *