Strøm | Refinansiering av Gjeld uten Sikkerhet | Billig Kiropraktor | Varmepumpe Test | Behandlingsforsikring | Boligalarm Test | Test av Kredittkort 2019 | Billig Mobil
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Elisan ostotarjous Anvian osakkeaista jatkuu 19.5 saakka

Elisan ostotarjous Anvian osakkeaista jatkuu 19.5 saakka

Elisa jatkaa ostotarjousta Anvian osakkeista

2 000 euron hinnalla –

Elisa jatkaa ostotarjousta Anvian kaikille osakkeenomistajille 2 000 euron osakekohtaisella hinnalla vielä kerran. Ostotarjous päättyy 19.5.2016.

Useat osakkeenomistajat tekevät parhaillaan myyntipäätöksiä, siksi teimme päätöksen jatkaa tarjousta entisin ehdoin vielä kerran. Yhtiön tuloskehityksen johdosta emme kuitenkaan tule jatkamaan ostotarjousta enää tämän jälkeen tähän saakka tarjotulla 2 000 euron hinnalla, kertoo Elisan talous- ja rahoitusjohtaja Jari Kinnunen.

Huhti-toukokuussa mm. Seinäjoen ja Lapuan kaupungit ovat tehneet päätöksensä Anvian osakkeiden myymisestä Elisalle.

Tuemme Anvian toiminnan kehittämistä yhtiön toimialueella ja olemme sitoutuneet tuomaan entistä parempia ja kilpailukykyisempiä palveluita alueen asiakkaille. Olemme vakuuttuneita, että yhdistämällä Anvian paikallinen osaaminen Elisan investointi- ja kehitysvoimaan taataan pohjalaisille parhaat palvelut, Kinnunen jatkaa.

Elisan 8.2.2016 alkanut ostotarjous Anvian osakkeista päättyy 19.5.2016 klo 18.00. Ostotarjouksen Elisalle järjestää Nordea Pankki Suomi Oyj. Pankki ei veloita osakkeen myynnistä kuluja ja Elisa maksaa kaupasta aiheutuvan varainsiirtoveron.

Lisätietoja ostotarjouksesta ja Elisasta Anvian omistajana www.elisa.fi/anvia sekä palvelunumeroissa (8,8 snt/min) 010 2178 207 (suomeksi) ja 010 2178 208 (ruotsiksi)

Lisätietoja tiedotusvälineille: Elisa Oyj, Viestintä, puh. 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Ensimmäinen kaupunkiblogi

Perustin kesällä 2003 ilmeisesti Suomen ensimmäisen kaupunkiblogin nykyaikaisessa mielessä. Blogi on nimeltään Plokkaa. Perustin sen …

Vastaa