Strømleverandører | Forbrukslån | Boligsalgsrapport | Godteri Nettbutikk Billig | Vardia Forsikring Test | Husalarm | Test av Kredittkort 2018 | Billig Mobilabonnement
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Elisan ja Anvian verkko laajenee Pohjanmaalla

Elisan ja Anvian verkko laajenee Pohjanmaalla

Elisa ja Anvia laajensivat

verkkoa Pohjanmaalla

Pohjanmaan alueella on kesän aikana laajennettu kiinteää verkkoa ja mobiiliverkkoa. Alueen verkkoihin investoidaan myös syksyllä, kun verkkoa parannetaan entisestään. Kokonaisuudessaan Elisa investoi Suomessa verkkoihin yli 200 miljoonaa joka vuosi.

Elisa ja Anvia Telecom Oy ovat tehneet alkuvuoden aikana merkittäviä verkon laajennuksia Pohjanmaan alueella. Elisan omistukseen heinäkuussa siirtynyt Anvia Telecom on laajentanut nopeita kuituyhteyksiä Kurikan Panttilaan, Kauhavan Mäenpäähän ja Lapuan Muilunkylään.

Loppuvuoden aikana Elisa ja Anvia rakentavat lisää kuituyhteyksiä muun muassa Ilmajoen Koskenkorvalla, Kortesjärven Pirttisessä, Vaasan Sundomissa, Mustasaaren Koivulahdessa, Kokkolan Ykspihlajassa ja Vähässäkyrössä.

Pohjanmaalla on laajennettu myös kaapelimodeemiyhteyksiä, jotka tarjoavat jopa 250 Mbit/s maksiminopeuden. Kevään ja kesän aikana yhteyksiä parannettiin Lapualla, Nurmossa, Mustasaaressa, Sepänkylässä ja Palviksessa. Syksyn aikana myös Lotlaxin, Koskön, Bertbyn, Kunin, Vassorin, Molpen ja Laihian asukkaat pääsevät nauttimaan entistä nopeammasta netistä.

Nopeista yhteyksistä hyötyvät etenkin internetin tehokäyttäjät, jotka lataavat raskaita tiedostoja, tekevät etätöitä tai pelaavat. Nopealle laajakaistalle on kysyntää ja panostamme mobiiliverkon lisäksi myös kiinteisiin yhteyksiin. Investoimme verkkoihin ja järjestelmiin yli 200 miljoonaa joka vuosi ja tästä iso osa kohdistuu kiinteään verkkoon, Elisan Pohjanmaan aluejohtaja ja Anvia Telecomin toimitusjohtaja Harri Suokko kertoo.

Myös mobiiliverkko toimii Pohjanmaalla entistäkin paremmin. 4G-verkkoa on laajennettu ja kapasiteettia on parannettu useilla paikkakunnilla alkuvuoden aikana. Heinä- ja elokuussa verkkoa laajennettiin Kauhavalla, Kannuksessa, Kristiinankaupungissa, Seinäjoella ja Vaasassa.

Elisa on toteuttanut Pohjanmaalle kattavan 4G-verkon, jota laajennetaan ja parannetaan jatkuvasti. Kapasiteetin parannusten ansiosta netti ei hidastele, vaikka saman tukiaseman alueella olisi paljon käyttäjiä. Suomalaiset ovat maailman ahkerimpia mobiilidatan käyttäjiä, joten tarkkailemme verkon tilannetta jatkuvasti ja parannamme tarvittaessa kapasiteettia entisestään, Suokko tarkentaa.

Kiinteän verkon laajennusten saatavuustiedot löytyvät osoitteesta: https://www.anvia.fi/yksityisille/netti/mika-liittyma/kiintea-laajakaista

Elisan mobiiliverkon kuuluvuustiedot voit tarkistaa kuuluvuuskartasta:
http://elisa.fi/kuuluvuus/

Elisan liittymiä ja palveluita saa nyt myös Anvian myymälöistä.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasan yliopiston opiskelijat kansainvälisen casekilpailun finaaliin

Vaasan yliopiston opiskelijat kansainvälisen casekilpailun finaaliin Vaasan yliopisto 9.3.2018, 08:26 AddThis Sharing Buttons Share to …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *