Strømpris Kalkulator 2019 | Forbrukslån lav Rente | Catering | Lainavertailu 2019 | Behandlingsforsikring | Hjemmealarm | Billigste Kredittkort 2019 | Billig Advokat

Älä osta


Oletko huolestunut maailman menosta?

Kansainvälistä Älä Osta Mitään -päivää vietetään vuosittain marraskuun viimeisenä perjantaina. Alkunsa kampanja on saanut Kanadasta 1990-luvun alussa. Suomessa tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1993 alkaen. Päivän mittaisen kulutuslakon on tarkoitus herättää ihmisiä joulukiireiden lomassa pohtimaan kriittisesti kulutustottumustensa syitä ja seurauksia ja vaikuttaa asenteisiin.

Haluatko olla mukana järjestämässä Älä osta mitään päivää? Tule mukaan ideoimaan toimintaa lauantaina 5.11. Nuorten kulttuurikeskus Kultsaan!.

Esittelemme siellä neljän ympäristöjärjestön toimintaa: Luonto-Liiton, Maan ystävien, Natur och Miljön ja Vaasan ympäristöseuran.

Ideoimme myös yhdessä ympäristötoimintaa nuorille Vaasaan ja suunnittelemme erityisesti marraskuun lopun Älä osta mitään päivälle tempausta.

Tervetulleita ovat kaikki ympäristötoiminnasta kiinnostuneet nuoret ja aikuiset! Tilaisuus on Kultsassa (Raastuvankatu 30) lauantaina 5.11. klo 16.30 alkaen. Myöhässäkin voi paikalle tulla.

Jos et pääse mukaan, mutta olisit kiinnostunut kuulemaan lisää Vaasan ympäristötoiminnasta niin laita sähköpostia osoitteeseen saara.susiluoma@luontoliitto.fi tai soita 041-4620184.

Kuluta kulttuuria! – Älä osta mitään 25.11.2005

Konsumera kultur på Köp inget -dagen 25.11.2005

Älä Osta Mitään -päivänä on tarkoitus viettää vuorokausi hankkimatta tavaraa ja käyttämättä rahaa. Teemapäivä haastaa ihmiset punnitsemaan jokapäiväisiä valintojaan, hallitsemaan ostoimpulssejaan ja muuttamaan käyttäytymistään pysyvästi ekologisemmaksi. Siis piilottakaa lompakkonne ja hävittäkää pankkikorttinne, Älä osta mitään -päivä on tulossa!

Linkejä

http://www.luontoliitto.fi/bnd/

Keskustelu foorumissa:

About Toimitus

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa