Home / Videot / Susanna Koski – Kosken korvaa

Susanna Koski – Kosken korvaa

Koski mukaan viihdeohjelmaan

Luulis sitä ensimmäisen kauden kansanedustajalla olevan tarpeeksi muutakin tekemistä valitussa luottamustoimessa, eikä hillua kaikenmaailman pilipali teeveeohjelmissa.

herkkoo11)

Päätös syntyi kypsyttelemällä ja pohtimalla mukaan lähtemistä mm. henkilökohtaisen avustajan, ryhmäkanslian ja lähipiirin kanssa.

– Itse olen vakuuttunut, ettei työntekoni kärsi tästä ohjelmaan osallistumisestani, Kokoomusnuorten puheenjohtajanakin toimiva nainen kertoo.

Koski kokee, että heittäytymisellä hän voi sekä oppia itsestään, että näyttää suurelle yleisölle itsestään uusia, jopa hänelle tuntemattomia puolia.

– Henkilönä koen, että tässä on mahdollisuus antaa ja näyttää itsestään jotain sellaista, mitä ei ehkä itsekään tiedä olevan. Varmasti tulee sellaisia tilanteita, joissa on aidoimmillaan, kaikessa raakuudessaan, Koski pohtii. (MTV)

Julkaistu 1.11.2015

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa